L’Hotel La Vella Farga celebrarà el seu tercer mercat de Nadal

La fira comptarà amb fins a una dotzena d’aparadors d’artesans d’arreu del Solsonès i altres activitats

El mercat de Nadal de l’any passat

El mercat de Nadal de l’any passat / HOTEL LA VELLA FARGA

X.M

L’Hotel La Vella Farga de Lladurs acollirà la tercera edició del mercat nadalenc els pròxims 8 i 9 de desembre, des del migdia fins a les 8 del vespre. La fira comptarà amb una dotzena de parades de productes de Nadal que, en la majoria, seran d’artesans locals d’arreu de la comarca. També s’acolliran una sèrie d’activitats gratuïtes que van des de tallers per aprendre a fer torrons, espelmes aromàtiques o cosmètica natural, passejos a cavall, tasts de vins i formatges i concerts en viu. Tot i això, per participar en algunes d’elles s’ha de fer reserva prèvia.

La gastronomia es convertirà en una de les grans protagonistes de les jornades, ja que als migdies s’obrirà la zona de tapes i begudes, amb un menú de tapes ideat i preparat pel xef manresà i guanyador d’una estrella Michelin, Jordi Llobet i la cap de cuina Teresa Badrenas.

La plaça de la Vella Farga i les diferents sales de què disposa el recinte es convertiran en un nou espai amb motiu de les festes nadalenques i es podran fer compres de tota mena de productes, com de cosmètica natural, joies artesanes, patchwork, scrapbook, nines de ganxet, antiguitats, porcellana, articles de decoració, flors, torrons artesanals, entre molts altres.

L’hotel és una masia del segle XV que ha estat renovada i està situada enmig de més de 300 hectàrees de prats, boscos de pins i oliveres. A més, l’espai estarà guarnit per l’ocasió.