Navès celebrarà els dies 8, 9 i 10 la Fira de Santa Llúcia, una de les més antigues de tot Catalunya. Durant les tres jornades prendran importància l’artesania local del Solsonès, la venda de productes nadalencs i propostes culturals dedicades a tots els públics.

La fira s’iniciarà avui a les 9 del vespre amb l’espectable ‘impro show’ i una part del preu de les entrades serà destinada a la Marató de TV3.

Les propostes culturals també regnaran durant el segon dia de fira, ja que a la tarda es farà un espectacle d’animació infantil i per a públic familiar que porta el nom de «La festa Xaxipiruli», a càrrec de La Sal dels Mars. Al vespre tindrà lloc la Gala de Nadal que durà a terme l’escola de dansa de Solsona i Jove Ballet Solsoní.

El diumenge serà l’última jornada de fira i comptarà amb expositors de productes artesans d’arreu del Solsonès, com també tota mena d’objectes nadalencs. A més, es faran demostracions de com es fan aquests treballs artesanals.

Al llarg del dia 10, també es faran exposicions sobre la primera comunió en el segle XX, de puzzles per Àngel Carcellé, de còmics de col·lecció en mans de Jordi Ramellat i d’una caixa d’abelles per dins, a càrrec de Irene Morón. A banda de tallers manuals.

La missa de veneració a la relíquia i cant dels Goigs de Santa Llúcia es farà a les 11 del matí a la capella que du el mateix nom i estarà seguida del catorzè taller de dibuix infantil.