La parròquia de Viver donarà les gràcies al sacerdot Climent Forner

El capellà i poeta, de 96 anys, es traslladarà a la residència hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona

El mossèn Climent Forner, a l'esquerra, és el sacerdot més gran del Bisbat de Solsona

El mossèn Climent Forner, a l'esquerra, és el sacerdot més gran del Bisbat de Solsona / Arxiu

L'eucaristia d'aquest diumenge, a les 10 de matí i a la parròquia de Viver, serà especial. I és que la missa servirà perquè el municipi i la parròquia agraeixin la tasca feta, durant 34 anys, pel sacerdot Climent Forner, de 96 anys. El mossèn Antoni Bonet, rector de Balsareny, conduirà l'acte i va confirmar que el capellà més gran del Bisbat de Solsona es traslladarà a la residència hospital Pere Màrtir Colomés, a la capital del Solsonès.

Fins fa dos anys, Forner continuava encarregant-se de les parròquies de Viver, Serrateix i Sant Joan de Montdarn. Per aquest motiu, Bonet ha previst que l'eucaristia compti amb cants de persones fidels de la parròquia, a més d'uns parlaments finals. Està previst que intervingui Isabel Serra, alcaldessa de Viver i Serrateix, com a representant del municipi; i el discurs d'un representant de la parròquia.

A més d'ocupar la rectoria de Viver durant 34 anys, el mossèn Forner també va exercir el seu ministeri a Bellpuig, Tàrrega, Castellar de n'Hug i Navàs. La seva obra poètica l'han fet conegut arreu de Catalunya, a més del fet de rebre, el 1999, la Creu de Sant Jordi.