Solsona acollirà les proves de nivell d'anglès dels exàmens Cambridge al febrer

La convocatòria està oberta fins al pròxim 19 de febrer i és gratuïta

Alumnes de Solsona fent els exàmens de la convocatòria del 2023

Alumnes de Solsona fent els exàmens de la convocatòria del 2023 / Ajuntament de Solsona

Xavi Moraleda

El pròxim dissabte 24 de febrer es duran a terme les proves de nivell d'anglès, conegudes també com a mock exam, a l'escola Setelsis de Solsona. Aquesta convocatòria serveix perquè els alumnes que es vulguin presentar als exàmens oficials de Cambridge puguin tenir un contacte previ amb el model de la prova abans de fer la real i per determinar el seu nivell d'anglès i així preparar-se adequadament. Les inscripcions estan obertes fins al dia 19 de febrer i són gratuïtes.

El simulacre voluntari es farà dels nivells Young learners, KET, PET, FCE i CAE i permetrà avaluar les habilitats de lectura, escriptura, escolta i parla dels participants. Dues de les membres de l'equip de coordinació d'aquestes proves oficials a Solsona, Maria Claret i Sara Malé, han assenyalat que «és molt aconsellable per a l’estudiant» i, de fet, l'any passat s'hi van presentar 85 alumnes de la ciutat.

Per inscriure's a la convocatòria cal que enviar les dades personals i la data de naixement de l'alumne al centre educatiu, si és el cas, i el nivell al qual es presenta al correu electrònic: cambridge@ajsolsona.cat. Durant la setmana següent de la prova, tots els participants rebran els resultats.