Solsona tornarà a acollir un taller gratuït de parkour

Aquesta serà la segona edició de l'activitat i es farà el 26 d'abril a la placeta entre els carrers de J.V. Foix i Alcalde Moles

Un dels participants del passat taller

Un dels participants del passat taller / Ajuntament de Solsona

Redacció

El divendres 26 d’abril Solsona acollirà un nou taller gratuït de parkour per a infants i joves. La regidoria d’Infància i els serveis socials del Consell Comarcal programen la segona edició de l’activitat que es va estrenar la tardor passada en el marc del projecte de lleure comunitari “A camp obert”. Avui se n’obren les inscripcions en línia i a l’OAC municipal.

El parkour és una disciplina consistent a desplaçar-se en l’àmbit urbà superant tots els obstacles (tanques, murs, mobiliari urbà...) servint-se únicament del mateix cos. Aquesta vegada dinamitzaran el taller per practicar aquesta afició sense riscos Genís Colell i Santamaria i Aleix Colell i Testagorda.

Aquesta iniciativa té per voluntat ampliar l’oferta de lleure al carrer per a la població de 6 a 14 anys a partir d’un espai que també propicia l’educació, la integració i la cohesió social. “A camp obert” és el projecte comunitari de Solsona amb què també s’impulsen activitats a l’skatepark i als camps de futbol municipals.

L’activitat s’organitza en dos grups, el de 6 a 10 anys, de cinc a dos quarts de set de la tarda, i el d’11 a 14 anys, de set a dos quarts de nou del vespre. Es durà a terme a la placeta ubicada entre els carrers de J. V. Foix i Alcalde Moles.

La inscripció, que és gratuïta, es pot fer enviant el full que es pot descarregar del portal web municipal a acampobertsol@gmail.com, o bé presencialment a l’OAC de l’Ajuntament. En la primera edició van prendre-hi part una trentena de participants.