Mor un motorista en un accident a l’A-2 a Jorba

La víctima mortal és un home de 61 anys, veí de la Garriga

Per causes que s'estan investigant, un motorista ha caigut a la via i el turisme que anava al darrere l'ha atropellat

Un vehicle de Trànsit informant sobre un accident

Un vehicle de Trànsit informant sobre un accident / TRÀNSIT

Redacció

Un motorista ha mort en un accident entre una moto i un turisme al quilòmetre 546,5 de l'A-2, al terme municipal de Jorba, a l'Anoia.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha tingut lloc minuts abans de les 8 del matí, quan per causes que encara s'estan investigant, un motorista ha caigut a la via i un turisme, que venia darrere, l'ha atropellat. La víctima mortal és un home de 61 anys i veí de la Garriga, amb les inicials V.L.V.

En l’accident hi han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També hi han treballat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han estabilitzat el turisme per elevar-lo i poder extreure la víctima mortal amb seguretat.

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha hagut de tallar l’A-2 a Jorba en sentit Lleida, però hi havia desviaments senyalitzats. Després, hi ha hagut un carril obert per circular en sentit Lleida i uns 4,5 km de retenció. La situació s’ha normalitzat cap a 3/4 de 12 del matí.

Amb aquesta víctima, són 42 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals), 12 de les quals motoristes.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.