Un avi mata els seus dos nets i se suïcida després d'atrinxerar-se en una casa de Huétor Tájar

El presumpte autor dels fets, de 72 anys, ha posat fi a la vida dels menors de deu i dotze anys

Les altres morts de José, l'avi que ha matat els seus nets a Granada

Un agent de la Guàrdia Civil

Un agent de la Guàrdia Civil / arxiu

EFE

Un home de 72 anys que s'havia atrinxerat amb una arma de foc des de la nit d'aquest diumenge en un habitatge de Huétor Tájar (Granada) amb dos menors ha matat els nens i s'ha suïcidat, segons han informat a EFE fonts de la Guàrdia Civil, que investiga les circumstàncies dels fets.

Els agents, que feia tota la nit que estaven en la zona, han aconseguit accedir a l'habitatge aquest matí i han trobat els cossos sense vida de l'ancià i dels menors, que tenen deu i dotze anys, segons les primeres informacions. Va ser sobre les 21.40 hores d'aquest passat diumenge quan es va alertar que l'home, de 72 anys, s'havia atrinxerat en l'habitatge armat junt amb els menors i en la zona s'han sentit trets al llarg de la nit.

Va perdre la seva dona i la seva filla en un accident de trànsit

Segons les fonts consultades pel canal de recerca i esdeveniments de Prensa Ibérica, el presumpte autor dels fets va tenir un accident de trànsit el dia del pare, el passat 19 de març, en què van morir la seva dona i la seva filla, mare dels nens, i van resultar ferits els seus nets. Aquest episodi traumàtic podria haver desencadenat el crim.