Recuperen a Bordeus un Rolex valorat en 16.371 euros que havien robat al control de l'aeroport del Prat

La propietària va comunicar als agents que no trobava la peça després de passar el control de seguretat

Recuperen a Bordeus un rellotge valorat en 16.371 que havien robat a l'aeroport del Prat

Guàrdia Civil

ACN

La Guàrdia Civil ha recuperat a Bordeus un rellotge de la marca Rolex valorat en 16.371 euros que una passatgera va perdre el 9 d'abril a l'aeroport del Prat. La investigació es va iniciar quan la propietària va informar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del cos policial a l'aeroport que havia perdut el rellotge després de passar pel control de seguretat de la terminal 1.

Els agents van mirar les zones per on podia haver passat la dona i van revisar les càmeres de seguretat a través de les quals van identificar una persona recollint el rellotge en una zona propera al filtre de seguretat i quedant-se'l. També amb les càmeres van comprovar que aquesta persona agafava un vol cap a Bordeus.

La Guàrdia Civil va demanar la seva col·laboració a la Gendarmeria francesa per localitzar la persona que havia agafat el rellotge.

Finalment, la Guàrdia Civil va recuperar el rellotge i li va entregar a la seva propietària, qui va explicar que la peça, a més del valor econòmic, té un gran valor sentimental.