Llançament del nou videojoc NBA Infinite: Rudy Gobert n'és l'ambaixador

El joc per mòbil ideal per a jugar JcJ

Vols conèixer qui hi participa?

El nou videojoc de bàsquet: NBA Infinite

El nou videojoc de bàsquet: NBA Infinite / NBA Infinite

Elsotanoperdido

D'aquí un parell de setmanes es llançarà oficialment NBA Infinite: el videojoc JcJ (jugador contra jugador) en temps real. Concretament, el dissabte 17 de febrer. Aquest videojoc de bàsquet serà gratuït i per a mòbils. Es podrà descarregar a iOS i Android. El seu ambaixador europeu serà Rudy Gobert, jugador que ha participat fins a 3 vegades a l'All Star de l'NBA. A més, va guanyar la medalla de plata olímpica amb la selecció francesa i va ser tres vegades defensa de l'any de l'NBA. Actualment, ja és l'ambaixador de la marca al Vell Continent.

Es podrà jugar amb l'astre francès

A més, s'ha revelat que el també tres vegades All-Star, Karl-Anthony Towns, serà l'esportista de referència a 'NBA Infinite'. Towns no només serà la imatge en el seu pròxim llançament, sinó que també apareixerà al joc juntament amb altres jugadors importants com De'Aaron Fox, RJ Barrett, Tobias Harris, Andrew Wiggins i Jrue Holiday. Cadascun actua com a ambaixador de la marca.

Les formes en les quals podràs jugar

Les formes en les quals podràs jugar / NBA Infinite

Karl ha estat elegit tres vegades All-Star de l'NBA i dues vegades per al tercer Millor Quintet de l'NBA (All-NBA Third Team), a part de ser el Kia Rookie del 2016. El jugador també presumeix d'haver anotat més de 100 triples durant sis temporades consecutives, de fet, el 2022 es va convertir en el sisè home de la història de l'NBA a anotar 60 punts i recollir 15 rebots en un partit. Towns és el segon jugador de la història dels Timberwolves a anotar 11.000 punts i va portar l'equip als play-offs el 2022 i el 2018.

Narradors icònics

A part de les estrelles, el videojoc comptarà amb les narracions del veterà locutor Mark Jones, el qual ha retransmès molts partits importants de l'NBA, incloses les Finals del 2011 i 2022. També ha presentat els programes de SportsCenter d'ESPN sobre les Finals de l'NBA del 1991 al 1996 i del 2007 al 2010. A més, va narrar les Finals de l'NBA del 2011 per a ESPN 3D i va presentar a ESPN els esdeveniments All-Star de l'NBA, la loteria del Draft de l'NBA i el Draft de l'NBA presentat per State Farm.