Si hi ha un utensili de cuina el qual sempre utilitzem, per múltiples motius, són els envasos, el recipient per excel·lència per conservar els aliments durant més temps, guardar les sobres o traslladar el menjar i consumir-lo, per exemple, a la feina en bon estat i de manera segura.

Regió7 t’ofereix envasos, rodons i rectangulars, hermètics i encaixables

Regió7 t’ofereix un conjunt de quatre envasos 100% hermètics, encaixables, lleugers i ecològics.

El tancament hermètic és una qualitat indispensable per evitar que, tant els nostres plats més sòlids com líquids, vessin. Són lleugers, la qual cosa facilita el seu maneig i trasllat en tot moment. A més, al ser encaixables mantindrà un ordre a la cuina aprofitant al màxim l’espai d’emmagatzematge. A més, són aptes per a rentavaixelles, microones i congelador.

Els materials amb els quals estan fabricats són el PP (polipropilè) i el TPE (elastòmer termoplàstic), plàstics reciclables lliures de LBA, una substància química que pot migrar als aliments o begudes.

Un conjunt consta de quatre recipients rodons amb unes capacitats de 360 ml, 730 ml, 1250 ml i 2200 ml. L’altre conjunt consta de quatre envasos rectangulars, un de 380 ml, 850 ml, 1600 ml i 2850 ml.

Els lectors i els subscriptors del diari Regió7 poden triar un dels dos conjunts al preu de 19,90 euros per als subscriptors, i 23,90 euros per al lector. Es poden adquirir a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.