Ves a comprar fàcilment amb la bossa que es converteix en carretó

Carretó plegable per anar a comprar

Carretó plegable per anar a comprar

Regió7 posa en marxa una nova promoció per als seus subscriptors i lectors. Es tracta d’una bossa que es converteix en un carretó per anar a comprar.

Si es té poc espai a casa o no agrada dur el voluminós carretó fins al supermercat, la millor opció és un carretó plegable per anar a comprar. Un cop plegat es pot guardar en qualsevol lloc sense que ocupi gaire espai, i és més còmode de transportar quan es va a comprar.

El funcionament d’aquest tipus de carretons se centra a poder doblegar-lo fins a reduir la seva grandària i portar-lo sense necessitat d’arrossegar. Una vegada feta la compra, només necessitem obrir-lo novament i el carretó estarà llest per ser carregat.

Tot i ser plegable, suporta fins a 15 quilos i té una capacitat de 30 litres. El seu interior està fet amb material aïllant, antibacterià i de fàcil neteja. El carretó disposa de rodes plegables molt resistents i de dues butxaques exteriors.

Els subscriptors del diari Regió7 poden adquirir el carretó/bossa plegable al preu de 18,90 euros, i els lectors ho poden fer per 21,90 euros, a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 16 a 18 h (divendres tarda, tancat).