El jutge del procés

El ‘tiktok’ viral del jutge Marchena als joves sense pla els divendres: que llegeixin sentències

El magistrat assegura que "veuran com els canvia la vida"

Redacció

El president de la Sala Segona del Tribunal Suprem (TS), el magistrat canari Manuel Marchena, ha recomanat en to d’humor als joves que «volen buscar-li un nou sentit a la vida» i que «divendres no saben què fer» quedar-se a casa i posar-se a llegir sentències del Tribunal Suprem«Veuran com els canvia la vida», assegura.

«Seran millors persones i quan siguin grans, d’edat avançada com jo, diran: en la meva vida hi ha hagut dos moments, abans de posar-me a llegir sentències del Tribunal Suprem i que perdia el temps en el ‘botellon’, a la discoteca intentant lligar, i després, quan vaig descobrir la jurisprudència del Tribunal Suprem, la meva vida va canviar», afirma el ponent de la sentència del procés en un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials després de ser publicat a TikTok per la usuària @monica.gil.rodriguez.

El jutge suggereix que «tot el que sigui jurisprudència sistematitzada del Tribunal Suprem els pot ensenyar moltíssim». Insisteix dirigint-se als joves: «Vostès que creuen que han provat totes les sensacions de la vida, que han tingut l’eufòria pròpia de la joventut, estan equivocats».