Vols deixar l'aigüera de la cuina brillant? Coneix el producte estrella que està utilitzant tothom!

Un producte que tots consumim i que no té cap cost extra

Coneix tots els beneficis que té el xampú per a la teva llar 

Aigüera, com netejar-la?

Aigüera, com netejar-la? / @ wirestock

Saps que podem afegir un producte que utilitzem de forma recurrent en el bany per a la nostra cuina? Segur que mai pensaries en què el xampú o el gel per dutxar-nos pot servir per a alguna altra cosa que no sigui rentar-nos el cos i el cabell, doncs error, el xampú del cabell ens pot servir per deixar la cuina ben neta.

El substitut perfecte pel vinagre, bicarbonat sòdic, llimona o detergent, el tens al bany. Aprofita i fes-lo servir per netejar l'acer inoxidable de l'aigüera de la cuina. Després de cuinar i netejar els plats, ens sol quedar l'aigüera bruta amb restes i això ho hem de solucionar, normalment, amb productes de neteja químics específics per la cuina o productes que podem utilitzar per múltiples afers domèstics com el bicarbonat sòdic.

Deixar l'aigüera d'acer inoxidable brillant i sense brutícia és possible amb el xampú del cap

Netejar l'aigüera

Netejar l'aigüera / @freepik

Com deixar l'aigüera de la cuina neta amb xampú

  1. Agafa l'esponja amb la qual neteges l'aigüera i escorre-la, després posa-li una gota de xampú 
  2. Frega l'aigüera i veuràs com marxa la brutícia amb l'escuma
  3. Aclareix

Neteja les peces de roba de la rentadora amb xampú

Si vols aconseguir que les peces de roba més delicades quedin com noves i no es facin malbé, utilitza unes gotes de xampú a dins el tambor de la rentadora abans de posar les peces de roba. Fes el rentatge habitual i veuràs com les peces surten en perfectes condicions i ben netes. Aquelles taques difícils de marxar, desapareixeran en un tres i no res.

Utilitza xampú sense parabens i silicones, com més natural millor per netejar o dutxar-nos

Xampú de cabell

Xampú de cabell / @ lookstudio

Neteja les brotxes de maquillatge

Després de maquillar-se el més difícil sol ser netejar bé les brotxes, ja que el maquillatge hi queda impregnat. Normalment, s'utilitzen productes químics específics per poder-les deixar en perfectes condicions pel seu proper ús. En aquest article, us deixem uns trucs amb el xampú per deixar-les com noves sense haver de gastar en altres productes. Agafa un recipient amb aigua tíbia i posa-hi unes gotes de xampú, a continuació posa les brotxes dins i frega-les amb compte amb un drap de cotó. El resultat serà impressionant, aconseguint que el maquillatge quedi impregnat en el drap sense cap esforç o producte car.