Aquesta beguda tan refrescant és una de les més consumides a Espanya segons l'OCU el 2017, i si avancem fins a l'any 2022, segons les dades d'Idescat, a Catalunya hi ha 137.888 persones que en van consumir i un 44,6% ho feien a casa. Així doncs, podem confirmar que és una de les begudes alcohòliques més consumides a la regió.

Trobem cerveses amb alcohol i sense, amb llimona o 0,0. Actualment, trobem una gran varietat de cerveses perquè les tendències i les modes van canviant i s'han d'anar adaptant al consumidor final. Normalment, a les terrassetes d'estiu el que més es consumeix és cervesa, refrescos o altres begudes amb alcohol. 

La cervesa és una beguda fermentada preparada a partir de cereals germinats, la qual és molt beneficiosa pel nostre organisme perquè té grans propietats, sempre que el seu consum sigui moderat. Us deixem uns quants beneficis de consumir cervesa de forma moderada, segons la Fundació Espanyola del Cor:

  • Conté àcid fòlic
  • Proteïnes
  • Carbohidrats

Cervesa | ELPERIÓDICO

  • Minerals com el fòsfor, potassi o sodi
  • Aporta vitamina B
  • Té un gran contingut de flavonoides, els quals tenen propietats antioxidants i eviten malalties cardiovasculars

Així doncs, que passeu un gran 'Dia Internacional de la Cervesa' i aprofiteu per cuidar la vostra salut, sempre amb un consum responsable i moderat.