Adeu als talons: el truc de Jennifer López i altres models per semblar més altes i esveltes

Els experts en imatge ho saben molt bé

Jennifer López

Jennifer López / Reuters

M.R.

Es poden guanyar centímetres amb petites estratègies d'estil o, això sembla. Hi ha diversos trucs, suggerits per estilistes que, allarguen visualment la figura fent-nos semblar més altes i esveltes. I si bé, és cert que, les dones menudes són encantadores, també poden adoptar aquests trucs per harmonitzar la seva imatge. Ara els descobrirem!

Adeu als talons incòmodes i als peus adolorits: no són l'única manera de guanyar centímetres. Els experts en imatge ho saben molt bé. Pots jugar molt amb el maquillatge, la roba i el pentinat per millorar la teva figura. 

Una tallada de cabells pot fer que guanyis centímetres i crear un efecte òptic d'aprimament? Sí, i les estrelles menudes ho confirmen adoptant looks de cabells que descobreixen el coll. La longitud dels cabells no ha de sobrepassar les espatlles perquè l'efecte és de pressió cap avall. Per contra, un tall curt desplaça l'atenció cap amunt i crea un efecte òptic d'allargament. El secret és jugar amb el volum.

Extremadament versàtil

Una de les opcions més populars és sens dubte el bob, un tall de moda que, en la versió curta, deixa el coll al descobert i frega la línia de la mandíbula. El bob és extremadament versàtil i pot adaptar-se a l'estructura del cabell i a la forma de la cara. Entre els talls elegants, destaca el tall pixie, que descobreix completament el coll i concentra el volum a la part superior del cap. És un tall que no agrada a totes les dones pel seu aspecte masculí, però és una solució lluitadora i amb caràcter.

I si no pots prescindir dels cabells llargs, el millor és optar per una cua. La cua alta dona un aire alegre fins i tot, a les dones que ja no són molt joves i estira la pell del rostre cap amunt, reduint les arrugues. El mateix efecte s'aconsegueix amb el monyo alt, que recull els cabells a la part superior del cap. Trieu entre la versió recollida a l'estil Jennifer Lopez o les versions més suaus i lleugerament despentinades.

Com triar uns texans bootcut

Per què aquests? Si ens fem aquesta pregunta, la resposta és que sí, efectivament no són l'únic model d'allargament, però estan tremendament de moda. Les dones menudes han d'evitar els texans massa folgats o retallats i optar per models rectes si volen un efecte allargador. I els texans bootcut, que són molt còmodes i ajustats, senten genial. Estan confeccionats en teixit elàstic i se cenyeixen a la figura a l'alçada dels malucs obrint-se lleugerament cap avall, amb un efecte acampanat amb prou feines perceptible. Tornen amb força a estar de moda i estilitzen la figura allargant visualment les cames.

Texans Bootcute

Texans Bootcute / Bershka

Aposta pel monocrom

Una altra estratègia que explota l'efecte òptic és l'elecció d'un sol color cap a peus, exactament com dicta la moda. De fet, és la darrera tendència de la temporada. Els estampats, els quadres i les ratlles horitzontals donen volum a la figura escurçant-la. En canvi, un look monocolor no només és extremadament refinat, sinó que estilitza i allarga. Però si volem trencar la monotonia, podem jugar amb diferents tons de color i l'efecte estarà assegurat. En qualsevol cas, mai juxtaposis tons contrastats que interrompin el flux vertical de la continuïtat cromàtica.