Reinventa la llar amb la fulla de llorer: aconsegueix un espai aromàtic durant aquesta temporada tardor-hivern

Coneix els beneficis de posar-la sobre el radiador: la teva salut també t'ho agrairà!

Descobreix tots els seus beneficis

Fulles de llorer sobre el radiador

Fulles de llorer sobre el radiador / FV

Estem a la tardor i ja fa un mes, aproximadament, que hem tret les peces d'abrigar perquè als matins i als vespres ja es nota la baixada de temperatures. Tot i que, en algun moment puntual ens puguin donar treva, tornant a pujar. Tot i això, en fer-se fosc abans i amb aquesta fredor, ens agrada més estar a casa en el sofà, amb la manteta, a casa d'amics o familiars; però la qüestió és estar aïllat del fred. Els radiadors són una font de calor, però com que no es fan servir sovint, s'han de purgar abans d'utilitzar-los, i depèn de com, la factura ens pot sorprendre. Però, no tot és tan difícil d'aconseguir, perquè si sumes als radiadors, una fulla de llorer, et portarem un truc casolà que farà oblidar-te del fred i la factura del gas.

En estar més hores a casa, a tots ens agrada que, el nostre espai sigui acollidor, amb una temperatura agradable i que faci bona olor. Per aconseguir aquests tres punts només necessites una bona decoració, els radiadors purgats i una fulla de llorer. Amb aquest truc de la fulla de llorer estalviaràs en difusors i espelmes perfumades, mentre gaudeixes d'una aroma delicada i increïble.

La fulla de llorer per crear una bona aroma i cuidar la teva salut

Encén els radiadors i col·loca una fulla de llorer fresca sobre el radiador. Amb la calor, la fulla deixarà anar una aroma agradable i delicada. Aquesta acció la pots repetir en diverses estances de la casa. L'acció del llorer en l'aire, purificarà l'ambient i ajudarà a les persones que pateixin malalties com bronquitis o la grip. A més, afavoreix a la relaxació, contrarestant l'estrès, gràcies a la seva fragància amb propietats curatives.

Altres beneficis de la fulla de llorer

A part d'ajudar a purificar l'aire, ajudar-nos a relaxar i a construir un ambient agradable i acollidor en les nostres estances, també serveix per fer fora a les paneroles, formigues i ratolins. És un repel·lent natural.

Fer infusions amb fulles de llorer és molt beneficiós pel nostre organisme, ja que conté vitamines A, C, B6, calci, potassi, fòsfor i magnesi. A més, ajuda a combatre problemes digestius i articulars com l'artritis. Posa 4 fulles de llorer en una infusió durant 10 minuts, això ens ajudarà a fer una digestió sense problemes.

La nostra recomanació és que plantis una planta de llorer a casa i així podràs disposar d'ella i els seus beneficis quan més ho necessitis. La planta del llorer ha d'estar exposada al sol, amb una terra drenant enriquida amb grava. Reguem-la amb compte i utilitzem adob per plantes perennes, una vegada al mes aproximadament.

I si estàs refredat, aprofita i utilitza oli de llorer, t'obrirà les vies respiratòries, et relaxarà, t'ajudarà a descansar i purificar el cos i, aconseguiràs fer desaparèixer els dolors musculars o contractures. Agafa l'oli i posa-te'l pel pit, les cames i esquena.