El truc casolà per enfosquir els cabells blancs amb aquest sorprenent ingredient que tots tenim a la cuina

Una opció per acomiadar-te dels cabells blancs d'una forma ràpida i sense productes químics

Acaba amb els cabells blancs de forma natural

Acaba amb els cabells blancs de forma natural / freepik

A. Nego

L'estrès, el pas del temps o una mala alimentació poden contribuir a l'aparició de cabells blancs. L'aparició dels cabells blancs és una cosa que no tothom rep amb entusiasme. Si ets dels que prefereix amagar aquest signe de l'edat, però estàs cansat de fer malbé els teus cabells amb tints i productes químics, has de conèixer un truc casolà que et permetrà enfosquir-les de forma natural i sense gastar diners.

L'únic que necessitaràs és rescatar alguns dels ingredients que tens a la teva cuina i dir adeu d'una forma temporal i molt més sana a aquests odiosos pèls blancs.

Agafa te negre o cafè fort per posar-te als cabells i usa-ho així:

  • Prepara una tassa de te negre o cafè fort i deixa-la refredar
  • Renta el teu cabell com ho fas habitualment i esbandeix-lo amb aigua neta
  • Aboca el te o cafè sobre el teu cabell i fes un massatge suau al cuir cabellut per assegurar-te que tot el cabell estigui cobert
  • Deixa actuar el te negre o cafè als cabells durant almenys un parell de minuts
  • Esbandeix-te els cabells amb aigua tèbia i condiciona'l com de costum

Aquest truc casolà està recomanat per a pèls foscos. Amb ell, aconseguiràs enfosquir, temporalment, els cabells blancs a causa dels pigments naturals presents als ingredients. Tot i això, és important que tinguis en compte que, aquest mètode, només et proporcionarà una solució temporal i que el color fosc s'anirà aclarint de manera gradual amb cada rentada.

Aquest, no és l'únic truc casolà amb el qual aconseguiràs enfosquir aquests pèls blancs.

Pren nota perquè aquí et van altres opcions per evitar-te unes quantes visites a la perruqueria:

  • Barreja d'herbes

Una barreja d'herbes naturals també pot ser una molt bona opció per enfosquir els cabells blancs. En aquest cas, hauràs de barrejar fulles de sàlvia i romaní amb aigua calenta. Per posar-la a prova, simplement deixa que la barreja reposi durant una hora i després cola-la. Aplica la barreja als cabells i deixa-la actuar durant almenys una hora abans d'esbandir-te i rentar-te els cabells.

Romaní pels cabells blancs

Romaní pels cabells blancs / rawpixel.com

  • Gingebre i aigua

El gingebre també és un altre d'aquests ingredients naturals útils per enfosquir els cabells blancs. Necessitareu gingebre ratllat i dues tasses d'aigua. Escalfa l'aigua, afegeix-hi una cullerada de gingebre ratllat i deixa bullir uns 15 minuts. Després cola-ho i reserva a la nevera. Aplica aquest líquid sobre els cabells, fes un massatge i deixa'l actuar uns 30 minuts, per en acabat aclarir-los amb aigua.

  • Camamilla i cúrcuma

Aquesta barreja està recomanada per a aquelles dones que comptin amb un cabell castany clar o ros

Primer, posa aigua a bullir i quan trenqui en ebullició afegeix-li la camamilla i tres cullerades petites de cúrcuma. Apaga el foc i deixa que refredi uns 20 minuts. Després podràs preparar aquesta barreja i utilitzar-la per posar-te-la després de la rentada habitual dels cabells. Assegureu-vos de fer massatges al cuir cabellut per aconseguir millors resultats.

És important que tinguis en compte que els resultats podran variar segons el tipus de cabell i el color dels cabells blancs.