La nova tendència en el disseny del bany: adeu a la mampara?

Descobreix les noves tendències dels dissenyadors d'interior

Et mostrem els avantatges i desavantatges de tenir mampara de dutxa; ara, et toca decidir a tu!

Hem de dir adeu a la mampara de bany?

Hem de dir adeu a la mampara de bany? / @ user18526052

Hi ha banys que tenen dutxa i altres, banyera. Això va al gust del consumidor. Antigament, tothom tenia banyera, però per estalvi, espai i modernització molts usuaris han passat a la dutxa. Amb la banyera en fèiem prou de posar una cortina de dutxa per tal que ningú ens pogués veure i que l'aigua no caigués fora. En canvi, amb la dutxa necessitem quelcom més estètic i que no faci sortir l'aigua mentre ens dutxem. Aquí entra el paper de la mampara. Tot i que, la mampara està a punt de desaparèixer; pren nota.

La mampara de dutxa

Aquest article de bany és essencial per la dutxa, però el seu manteniment i neteja sol dur molts mals de cap, si no saps com fer-ho correctament.

N'hi ha de tota mena: amb ratlles, zones de color, amb bombolles i relleu, etc. Les possibilitats són infinites; dependrà del teu gust.

Els problemes de la mampara

En ser un "habitacle tancat", provoquen moltes humitats al bany. Algunes mampares tenen la part de dalt sense tapar, però altres ho tenen tot completament segellat; provocant problemes de floridura a les parets.

Els problemes de la mampara de bany

Els problemes de la mampara de bany / @ mrsiraphol

A més, la mampara sol quedar impregnada de calç. Aquest procés es veurà afavorit segons el tipus d'aigua, sabó o xampú.

Per tal que estiguin impecables, hem de netejar-les cada dia

Com netejo la mampara de bany

Amb productes especialitzats per la mampara, amb netejadors de tota la vida o amb remeis casolans. Però, et valdrà la pena? El millor és que les treguis i apuntis cap a aquesta nova direcció. Ara la moda de la decoració aposta per un altre format de bany més minimalista.

La nova moda al bany

Optar per murs separadors serà la millor opció si vols estar a la moda. Els dissenyadors d'interior ens expliquen com la mampara de dutxa està passada de moda i ara toca reformar el bany, aprofitant el disseny i espai d'aquest.

Si el mur d'obra complet no t'agrada perquè creus que t'ocupa massa i et treu lluminositat, també pots optar per un mig mur. Tot i que, aquesta opció no és tan beneficiosa per la nostra casa, ja que serà molt més fàcil que l'aigua surti fora la dutxa i se'ns inundi el bany.

Altres opcions recomanades són els separadors, així evitem grans obres i tenim més flexibilitat envers el disseny. Aquesta aposta és molt recomanada pel minimalisme, tot i que, la seva durabilitat és molt menor que un mur separador.