Especial Nuvis i Celebracions

Cal Majoral, l'espai perfecte, en el cor de la natura

Cal Majoral, a la comarca del Berguedà, és una masia situada en un lloc idíl·lic que disposa d’hotel, sales, jardins i restaurant per a la celebració del casament ideal o d’esdeveniments de qualsevol tipus

Cal Majoral es troba en una localització idíl·lica al mig de la natura

Cal Majoral es troba en una localització idíl·lica al mig de la natura / Joan Carles Castaño

Redacció

Us imagineu celebrar el vostre casament en una típica masia catalana situada en un entorn natural privilegiat al municipi de l’Espunyola, al Berguedà, a prop de Berga i Solsona? Exactament això és el que trobareu a Cal Majoral, un espai idíl·lic on celebrar el vostre casament i viure un dia completament màgic al costat dels vostres convidats.

Cal Majoral consta d’hotel i restaurant que destaca per la seva façana, la seva ubicació excel·lent en l’entorn natural per i l’extensió de jardí, juntament amb les vistes que ofereix. Se situa en espai únic on podeu celebrar el vostre casament de principi a fi, ja que a part del banquet, també hi podeu celebrar la cerimònia civil i el ball.

Us proposem diferents possibilitats d’espais tant interiors com exteriors. Dissenyem amb tu l’entorn que has somiat i vetllem perquè cada detall de la posada en escena sigui el resultat d’una experiència única i memorable. L’experiència que es viu a Cal Majoral és especial, per l’indret en el qual està ubicada i el treball en equip que vosaltres i nosaltres formem.

L’equip està format pel David, responsable de sala i el maridatge dels menús, l’Àlex, cap de cuina i persona que elabora i adapta al gust els menús, i la Patricia, germana del David i parella de l’Àlex, que organitza i coordina l’esdeveniment des del primer moment aconseguint un casament 100% personal, el gust de cadascú i sempre cuidant tots els detalls. L’objectiu és clar: que el vostre casament o celebració superi totes les vostres expectatives.

Si ens demaneu resumir qui som i que fem diríem: cuina pròpia que s’adapta vostre gust, familiars i propers, bodes úniques i personalitzades en una masia d’encant. A més, si teniu pensat passar la nit aquí, podeu gaudir de la seva espectacular suite nupcial. A més, teniu l’opció de disposar de nou acollidores i confortables habitacions per allotjar els vostres convidats.

Cal Majoral també pensem en les petites o grans reunions informals, trobades familiars entre amics o companys. Organitza un dinar o sopar en un entorn natural amb exclusivitat i amb la màxima privacitat per fer una trobada única i inoblidable.

És per això que us oferim diverses opcions de menú de grups, perquè trobeu aquella que més s’escau als vostres gustos i necessitats. Amb aquestes propostes tots els comensals podran gaudir al voltant d’una mateixa taula d’una excepcional oferta gastronòmica. Totes les sales i espais estan adaptats amb la tecnologia necessària per a realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment garantit amb èxit.