Dieta de la llimona: perd la panxa i aprima't en temps rècord

Incorporar aquests hàbits ajuda a baixar alguns quilos, alhora que permet depurar l'organisme

Suc de llimona

Suc de llimona / FREEPIK

Redacció

Perdre pes de forma ràpida i sense efecte rebot, no és fàcil. Tot i que la millor opció sempre és la de buscar el consell d'un professional, hi ha alternatives que permeten baixar alguns quilos en pocs dies i, fins i tot, ajuden a depurar l'organisme, com per exemple la dieta de la llimona.

La dieta de la llimona, amb què es poden perdre fins a 7 quilos en 5 dies, es caracteritza per ser baixa en calories i tenir un efecte diürètic, la qual cosa facilita la pèrdua ràpida de pes. Així mateix, es tracta d'una dieta depurativa que permet eliminar toxines del cos i netejar el sistema digestiu i els ronyons.

No obstant això, la dieta de la llimona no es pot mantenir a llarg termini (només s'ha de prolongar un màxim de 5 dies), ni és recomanable per a persones amb malalties cròniques o problemes estomacals. A més, no s'ha de recórrer a ella de forma contínua ni repetir-se abans dels dos mesos.

Com funciona la dieta de la llimona?

La llimona és rica en potassi, ferro i magnesi i també té una gran quantitat de vitamina C. Gràcies a aquestes propietats, la llimona és considerada com una aliada per enfortir el sistema immunitari, promoure la formació de col·lagen i contribuir a la cicatrització de ferides. A més, té poques calories, és saciant, facilita la digestió dels aliments i promou l'eliminació de líquids del cos, la qual cosa ajuda a l'eliminació de toxines.

A la llimona també se li atribueix la capacitat d'accelerar la crema de greixos, la qual cosa el converteix en un complement perfecte per a moltes dietes.

És important destacar que la llimona no és l'únic element imprescindible per aconseguir resultats, sinó que serà clau reduir el consum de proteïnes i carbohidrats i augmentar el consum de fruites i verdures.

Com fer la dieta de la llimona

Aquest nou règim d'alimentació es caracteritza per la incorporació de la llimona de forma momentània i esporàdica al dia a dia. Els passos a seguir per a perdre pes de manera ràpida i senzilla d'aquesta manera són senzills:

Suc de llimona en dejú

El primer pas per aprimar amb la dieta de la llimona comença quan t'aixequis. En dejú, has de prendre un got d'aigua tèbia amb llimona.

Llimona per amanir

Al llarg del dia, has d'afegir suc de llimona als teus plats. Pot ser l'ingredient perfecte per donar-li un toc diferent a qualsevol plat.

Aigua amb llimona durant tot el dia

Beure aigua amb llimona al llarg de la jornada t'ajudarà a perdre pes, depurar el teu organisme i netejar el teu fetge. Pots preparar una ampolla d'aigua mineral de litre i mig amb el suc d'una llimona i beure aquesta barreja durant tot el dia.

Infusions amb llimona

Les infusions amb llimona són clau en aquesta dieta. Pots preparar te de llimona i gingebre o una infusió de canyella i llimona. Ambdues t'ajudaran a cremar greixos. Si no, pots afegir unes gotes de llimona a qualsevol altra infusió.

Per acabar, durant els cinc dies que, com a màxim, pot durar la dieta de la llimona, és important començar i acabar la jornada amb un got de suc de llimona.

Per reduir l'acidesa del suc de llimona o l'aigua amb llimona que prendràs durant aquesta dieta, pots endolcir la beguda amb mel o canyella, ja que la llimona pot causar molèsties estomacals.

És fonamental recordar que, a banda de fer aquesta dieta de la llimona o qualsevol altra, és necessari seguir un estil saludable i fer exercici de manera regula. Això és clau per aconseguir que els resultats es mantinguin.