Quan al carrer només coincideixen els del torn de nit i els que han allargat la festa, un altre tipus de gent arriba a la platja de Benidorm. Aquests, venen carregats de para-sols, cadires i tovalloles de platja, com si es tractés de les 11 del matí, però encara és de nit.

No són ni les 6 del matí que els estiuejadors de la costa valenciana, molts d'ells en edat de jubilació, ja estan muntant el seu 'set' de platja a primera línia de mar.

Deixar el para-sol i marxar, no està permès. Una ordenança de l'Ajuntament els obliga a quedar-se a la sorra quan deixen les seves pertinences. Ells ho fan, però hi ha altres que no. Per això, entre els més veterans, han creat un 'equip de vigilants' per veure qui és queda i qui no a la sorra.

Aquests matinadors demanen que la policia vigili i prengui mesures a la gent que arriba, deixa les coses i marxa, a dormir en molts casos.

Ells no deixen mai l'espai sol, però, sí que afirmen que marxen per anar a dinar. Entren a les 6 del matí i s'hi estan fins al tard, afirmen.