El cantant estatunidenc Usher, popularment conegut com 'el Rei' del R&B, va rendir un homenatge a Michael Jackson i a la cultura afroamericana aquest diumenge durant la seva actuació a la mitja part de la Super Bowl.

L'artista, de 45 anys, duia un guant blanc amb lluentors a la seva mà esquerra durant la major part de l'actuació, una peça que va popularitzar Jackson i va replicar diversos passos de ball de la icona del pop, incloent-hi el famós "moonwalk".

Usher va posar a ballar a l'estadi Allegiante de Las Vegas al ritme d'èxits dels 2000 com "Yeah!", "Love in This Club" i "My Boo" en un espectacle de 15 minuts, el més llarg dels últims anys de la Super Bowl. En una energètica presentació, on l'artista va ballar fins i tot muntat en patins, van pujar també a l'escenari influents cantants de la música afroamericana com Alicia Keys, Ludacris i Lil John.

Pocs minuts després d'iniciar la presentació, que va començar sobre el camp de joc amb desenes de ballarins i una banda, Usher va saludar a la seva mare. "Ho he aconseguiy, mamà", va dir el cantant, mirant a les càmeres que van retransmetre l'espectacle a milions de televidents.