Emprenedones, el nou podcast de Regió7 sobre emprenedoria femenina, s'estrena aquest divendres 2 de juliols amb una entrevista a Núria Malé. La dissenyadora manresana, gràcies a la seva professió, ha pogut conèixer i aprendre sobre la cultura de diversos països, especialment de l'àrea mediterrània. Ha buscat inspiració, sobretot, als barris de París, i les experiències que ha viscut les ha plasmat en les seves creacions. Tot i així, assegura que és el barri antic de Manresa l’espai on va néixer la seva vocació pel disseny. De fet, considera la comarca del Bages i, concretament, Manresa, el lloc on ha aconseguit "trobar-se" i forjar el seu projecte personal.

La trajectòria de Malé es va iniciar a multinacionals de la moda, però avui dia ha optat per centrar la seva carrera a la creació de productes de proximitat amb teixits elaborats al Bages. Actualment, es dedica a la producció de souvenirs locals de Manresa. Un dels seus productes més destacats de la seva col·lecció són les tote bags on s’hi pot llegir la paraula Manrússia.

Emprenedones, un podcast d'emprenedoria femenina

Emprenedones és un podcast mensual dirigit per Alba Díaz i Andrea Izquierdo i que vol posar en valor les figures emprenedores femenines de la Catalunya Central. Descobreix en aquesta primera entrega la figura de Núria Malé.