La temperatura pujarà lleugerament aquest divendres en una jornada on el vent afluixarà, però en què es mantindran els ruixats de tarda al nord i nord-est. A la regió central, la pluja arribarà a la tarda a les comarques del Berguedà, Solsonès, Cerdanya i Alt Urgell. A la resta del país predominaran els núvols alts i el cel quedarà mig o molt ennuvolat al centre del dia, amb núvols més compactes al vessant nord del Pirineu. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Pel que fa al vent, durant la matinada i de nou al final del dia bufarà terral fluix al litoral, amb cops moderats a la meitat sud. Durant la resta de la jornada, bufarà entre fluix i moderat amb cops forts de component oest a l'interior de la meitat oest. A l'Anoia, les ratxes podran superar els 20 km/h a partir de les sis de la tarda.

Les temperatures, tant la màxima com la mínima, tornaran a pujar. A primera hora del matí els valors se situaran entorn dels 2ºC en punts d'interior. La màxima superarà els 20ºC a bona part del territori a partir del migdia.