El Govern de l'Índia xifra en 22 el nombre de persones que han mort els darrers dies arran de les pluges torrencials que han afectat el nord del país. És una dada provisional mentre els serveis d'emergència continuen per quart dia consecutiu amb les tasques de rescat a les zones més afectades.

A Shimla, capital de l'estat del nord de Himachal Pradesh, hi han perdut la vida 13 oersones en incidents relacionats amb les pluges.

El vídeo inclou dos testimonis:

Seeta: "El meu nom és Seeta, i cada vegada que el riu Yamuna es desborda, patim molts problemes. Hem hagut de recollir les nostres pertinences, però només hem pogut agafar articles de cuina i la resta se n'ha anat volant amb la inundació. Tenim molts problemes per anar d'un lloc a l'altre a vendre verdures i aquestes s'han tornat més cares a mesura que els cultius en aquesta àrea són devastats per les inundacions".

Girish Babu: "Tinc 59 anys i visc aquí des de fa més de 20. Els meus fills venen verdures, i quan ve la inundació, hem d'anar a un turó (al costat del camí). Quan ens mudem allà, el problema principal és l'espai. A més, els nostres cultius estan devastats i ens enfrontem a una sèrie de reptes".