El PP demana a la FGE que comparegui al Congrés i aclareixi la reunió amb la fiscalia del TS

Gamarra acusa Sánchez de fer "de jutge" i reclama "absoluta transparència"

Archivo - La secretaria general del Partido Popular, Cuca Gamarra, durante una rueda de prensa tras una reunión urgente del Comité de Dirección del Partido Popular, a 10 de noviembre de 2023, en Madrid (España).

Archivo - La secretaria general del Partido Popular, Cuca Gamarra, durante una rueda de prensa tras una reunión urgente del Comité de Dirección del Partido Popular, a 10 de noviembre de 2023, en Madrid (España). / Diego Radamés (EP)

ACN

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha afirmat aquest dilluns que la Fiscalia General de l'Estat (FGE) ha d'explicar al Congrés la seva reunió amb el fiscal del Tribunal Suprem (TS) que instrueix el cas de Tsunami Democràtic que implica a Puigdemont. Segons la dirigent popular, s'ha d'esclarir "en què va consistir aquesta reunió" en un moment en què diversos mitjans parlen de "canvi de posició" de fiscal del TS després de la cita. "El Fiscal General ha de donar explicacions i informar amb absoluta transparència que ha consistit aquesta reunió perquè no hi hagi cap mena de dubte", ha dit a RNE. Finalment, Gamarra ha acusat també Pedro Sánchez d'haver "assumit el paper de jutge" i li ha demanat que respecti la separació de poders.