Valls de Torroella celebrarà una festa en homenatge a Ferran Gallart, la veu dels Strombers

El nucli bagenc acollirà el 18 de novembre la "Festa Major del Ferran", una jornada que servirà per recordar el llegat de l'artista de Santpedor traspassat el mes de setembre

El cantant dels Strombers, Ferran Gallart

El cantant dels Strombers, Ferran Gallart / Ar

Redacció

Valls de Torroella prepara una festa en homenatge al traspassat cantant dels Strombers, Ferran Gallart. El nucli bagenc celebrarà el 18 de novembre una jornada batejada com a "Festa Major del Ferran" on la música esdevindrà l'eix conductor i que servirà per recordar el llegat de l'artista santpedorenc que va morir el passat mes de setembre a causa d'un càncer.

Segons ha informat l'organització a Instagram, la festa, a càrrec de l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages, la Comissió de Festes de Valls de Torroella i Cervesa Guineu, tindrà la música, el menjar i la cervesa com a elements protagonistes. Tot i que encara no s'ha anunciat tota l'agenda d'actes, al matí hi haurà un espai dedicat als més petits on es cantaran i narraran els contes del llibre del santpedorenc "Gira la Lluna".

L'organització també ha avançat que s'hi farà un vermut i un dinar popular, i, que durant tot el dia, hi haurà servei de bar, entrepans, foodtrucks i "moltes sorpreses". Aquesta jornada d'homenatge a Gallart clourà amb una tarda i una nit plenes de concerts encara per concretar.