Mor en un accident de moto a la C-25 un exregidor de l'Ajuntament d'Artés

Un encalç entre un turisme i una motocicleta va provocar la mort de Vicenç Torres, que tenia 55 anys

És el segon sinistre mortal en aquest tram de l'eix amb un artesenc per víctima en pocs dies

L'exregidor d'Artés, Vicenç Torres en una foto d'arxiu de quan ocupava el càrrec

L'exregidor d'Artés, Vicenç Torres en una foto d'arxiu de quan ocupava el càrrec / ARXIU/PEPA MAÑÉ

Redacció

Vicenç Torres Sánchez, veí d'Artés de 55 anys, va morir aquest dimecres al vespre en un accident de moto a la C-25, a Artés mateix. Torres havia estat regidor del PSC a l'Ajuntament entre els anys 2003 i 2007 en l'àmbit de Medi Ambient. L'artesenc treballava com a responsable d'esquís a la Rossignol d'Artés i era molt aficionat a les motos. És el segon sinistre mortal en aquest tram de l'eix Transversal en pocs dies amb un artesenc per víctima.

L’alcalde d’Artés, Enric Forcada, ha volgut traslladar el seu condol als amics i familiars de la víctima, que des de sempre havia estat molt amant del motor. Havia format part de l’associació Exilio Motero de Piera i feia pocs dies que havia participat a la Rider, la multitudinària prova motociclista organitzada pel Moto Club de Manresa. Els veïns que el coneixien destaquen que era una persona molt agradable i arrelada al municipi d'Artés, on deixa un fill. 

Dos accidents en cinc dies a la C-25

Segons el Servei Català de Trànsit, els fets van tenir lloc poc després de les vuit del vespre, al punt quilomètric 148,7 de la C-25. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un encalç entre un turisme i la motocicleta amb què viatjava Torres. A conseqüència de l’accident, el conductor i únic ocupant de la moto va morir.

En el sinistre de divendres passat, Joel Santiveri Obradors, de 32 anys, va morir en caure a la mateixa via al punt quilomètric 144.

En l’accident d'ahir al vespre, que va obligar a tallar la via en sentit Vic, hi van treballar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Amb aquesta víctima, són 46 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 15 de les quals motoristes.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.