Toni Naspler (Manresa, 2003) no s'ha escapat de la tradició sagrada del Baxi Manresa. Qui debuta, es queda sense cabells. No hi ha escapatòria. Sense cap pietat, Guillem Jou i Sylvain Francisco s'han posat en la pell d'un barber professional i han rapat "al zero" el jove de 18 anys que va estrenar-se 53 segons abans del final del partit contra l'Unicaja. D'altres, com Chima Moneke o Yankuba Sima, han preferit mirar-s'ho de lluny per si els barbers novells se sentien massa còmodes en el seu paper i no en tenien prou amb els cabells del bagenc.

Així, ha quedat oficialitzada l'estrena de Naspler a l'elit del bàsquet. El debut del manresà va arribar quan estava tot decidit, però la seva entrada a la pista del Nou Congost va provocar una gran ovació. Durant els seus instants en el partit, el jove, que va signar el contracte aquest estiu amb el club en què s'ha format, va contribuir amb una assistència per a triple de Juampi Vaulet.

Toni Naspler és un base d'1,97 metres i format íntegrament al bàsquet base del Bàsquet Manresa. Ha format part de la Selecció Espanyola U13, U14, U15, U16 i U17, on n'ha estat habitualment el capità.