Productors del Berguedà i la Fundació La Llar fomenten els productes locals i la consciència social

S'uneixen per vendre lots de Nadal amb aliments de proximitat i de qualitat

Berta Pallé (Productors del Berguedà), Sebastià Prat (Agència de Desenvolupament) i Laura Corominas (Fundació La Llar)

Berta Pallé (Productors del Berguedà), Sebastià Prat (Agència de Desenvolupament) i Laura Corominas (Fundació La Llar) / Fundació La Llar

Redacció

Productors del Berguedà i la Fundació La Llar uneixen esforços, un any més, per a oferir lots de Nadal amb productes alimentaris de proximitat i de qualitat. L'objectiu de la iniciativa és fomentar el consum de productes del territori i la consciència social durant les festes nadalenques.

Es posen a disposició del client cinc tipus de lots amb diferents productes i preus: un de 25 euros, un de 43, dos de 35, un de 45, un de 55, un de 65 i el lot extra, de 100 euros, que està dedicat al Berguedà. Aquests lots també incorporen el torró solidari de la Fundació, que elabora Dolceria Pujol. A més, hi ha la possibilitat de personalitzar els lots.

A principis de novembre, s'iniciarà la promoció i es publicarà el catàleg de lots i productes, juntament amb la informació perquè puguin fer comandes les empreses i els particulars interessats a unir-se a aquesta iniciativa social i local que ofereix una àmplia varietat de productes.