El Tossalet, el centre esportiu municipal de Berga, tornarà a obrir aquesta setmana després de l'incendi que hi va haver la matinada de divendres i que va afectar la sala de fitness que hi ha a planta -2 de l’equipament.

La Federació Catalana de Natació, gestora del centre, va haver de tancar les instal·lacions divendres per poder resoldre les afectacions provocades pel foc. Empreses especialitzades i operaris hi estan treballant i, un cop avaluada la reparació de la instal·lació elèctrica, la previsió és reobrir el gimnàs aquest dijous, dia 30 de novembre. No es podrà disposar de sala de fitness, però sí que s'habilitarà un espai exterior de fitness, on es podrà accedir des del pàrquing.

Segons informen des del Tossalet, l'obertura es farà amb condicions per als usuaris. La piscina i els cursets de natació estaran oberts amb normalitat, així com vestidors i planta -1, que també estaran operatius. Igual que ho estaran les activitats dirigides. A la sala petita s'hi podrà accedir amb normalitat, i pel que fa a les sales de cycling caldrà accedir-hi per les escales d'emergència al final del passadís de vestidors.