Blog 
Aire!
RSS - Blog de Alba Iglesias

Arxiu

 • D’il·lusions també es viu

  Alan Ashcroft és un electricista escocès a l’atur que ha aprofitat el seu temps lliure i la seva gran semblança física amb l’entrenador del Leicester City, Claudio Ranieri, per anar-se’n al llit, segons ha explicat ell mateix al tabloide Sunday Sport, amb 26 dones. L’electricista –que per a molts homes deu ser un heroi i per a moltes dones, un porc– va decidir treure rendiment a un físic que, a mesura que l’equip anglès s’acostava a la gesta de guanyar la lliga, aixecava més passions entre el públic femení. Així que, sense pensar-s’ho dues vegades, es va instal·lar a l’hotel on s’allotjava el Leicester el dia que va guanyar la Premier. A veure què passava. I la jugada li va sortir rodona: per la seva habitació, segons sembla, van passar desenes de dones que van caure davant els encants del doble de Ranieri. Ell, després de vantar-se que en total van ser 26 les il·luses seduïdes, ha assegurat que mai les va enganyar dient-los que era el veritable Claudio Ranieri, sinó que elles soletes ho assumien i ell no les corregia. Admirable. 

  L’home, que si no era seguidor d’aquest equip segur que ara n’és un hooligan acèrrim, se sent com si «hagués guanyat una loteria genètica», i diu que cada vegada que surt a prendre alguna cosa «m’envolten les dones. Mai en tenen prou, de mi».

  I, arribats a aquest punt, és quan jo em pregunto per què, si tot era tan meravellós, si l’home se sentia tan afortunat i era capaç de captivar les dones fent només una clucadeta d’ull ranierina, per què coi havia de confessar-se a la portada del tabloide? Per què no podia continuar gaudint de l’atracció que generava entre les fèmines i fent, de passada, que elles també visquessin una nit de passió amb l’entrenador més llorejat de la Premier aquesta temporada? Perquè, algú s’ha parat a pensar si elles, davant del dubte de si aquell home amb qui s’estaven embolicant en un hotel de luxe la nit que el Leicester City va fer història era realment Claudio Ranieri, van decidir no van preguntar (això assegura l’electricista!)? Potser és que no ho volien pas saber! Qui és ell, ara, per esguerrar-los la il·lusió i canviar-los el record que elles tenen al cap d’una nit, potser, memorable?

  I una altra pregunta que em ve al cap: què feia el verdader Ranieri aquella nit a l’hotel? Jugar a l’Apalabrados? Què passarà d’ara en endavant? Tornarà a lligar mai el tècnic italià, o ara haurà d’ensenyar el DNI a les dones que vulgui conquistar per demostrar-los que no és un electricista a l’atur, sinó un entrenador d’èxit?

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook