Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 18
  Octubre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 4 del Supermanager ACB

  Bases

  Jayson Granger: A pesar de l’entrebanc de la jornada pasada, l’entrenador li dóna molts minuts i té l’habilitat de valorar de moltes maneres. Imprescindible

  Sergi Llull: En un equip que va escombrant a tots els rivals és més fàcil obtenir valoració. Està car, sí, però en molt bona forma i en un punt òptim de maduresa.

  Marcelinho Huertas: Un gran jugador, però molt irregular. Contra el Múrcia va ser el millor del seu equip i contra el CAI Saragossa sembla una bona ocasió per continuar amb aquesta dinàmica.

  Alers

  Tariq Kirksay: El jugador Supermanager per excel·lència, ajuda al rebot, tira bé, té bona mà per robar pilotes i és generós. Ens hauria de donar una carretada de punts.

  Carl English: Dos alers del mateix equip? Doncs sí, ja que han demostrat que es compenetren perfectament. Si està encertat en el tir com la setmana passada pot regalar-nos més de vint perfectament.

  Andrés Nocioni: Ha assumit el lideratge de l’equip i es multiplica a ambdós costats de la pista. Reboteja bé, fica els triples i força moltes faltes. Gran moment de forma el seu.

  Pau Ribas: Gaudint d’un paper més important del que tenia a Vitoria, sembla que ha agafat la confiança necessària. Té el plus fàcil i la bona feina dels pivots del seu equip afavoreix que tingui tirs còmodes i, per tant, les entri amb més facilitat.

  Pivots

  Levon Kendall: El pivot més car de la competició no ho és en va. Juga casi tot el partit, el seu equip guanya i segueix mostrant un repertori de moviments a l’abast de molt pocs en aquesta lliga. Bon anotador i rebotador.

  Spencer Nelson: Està mostrant un nivell fins ara desconegut pels fans de la Lliga Endesa. No mantindrà aquests números tot l’any, però mentre segueixi així l’hem de tenir als nostres equips. Està aprofitant al màxim les baixes que hi ha al seu equip. Pujarà segur.

  Vitor Faverani: L´únic jugador capaç en els tres partits que portem d’agafar més de 10 rebots de mitjana és molt imponent físicament i té molt clar el seu paper, que duu a terme amb gran eficàcia, podent fins i tot tirar de tres si la ocasió s’esdevé. Pujada de broker fàcil.

  Nikola Mirotic: Mostrant-se cada dia més complet, està essent un dels puntals del seu equip. Té la buscadíssima bandereta espanyola i, com li passa a Sergi Llull, la dinàmica guanyadora en mode piconadora del seu equip el beneficia enormement.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook