Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 01
  Novembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 6 del Supermanager ACB

  BASES

  Andrés Rodríguez: Segueix comandant el seu equip amb molta suficiència. Partit normalet davant un altre base en gran forma, Sam Van Rossom, per la qual cosa el plus perilla relativament. Puja un 15% amb només 6.

  Corey Fisher: Aposta personal de la setmana. A poc a poc li va robant minuts a l’Albert Oliver i les seves estadístiques ho reflecteixen. 22,8 punts de valoració la passada jornada, que poden veure's incrementats en aquesta davant un Fuenlabrada que rep massa dels bases rivals.

  Raulzinho Neto: Segueix sense conèixer la victòria però segueix sent el millor del seu equip. Partit a priori propici perquè segueixi en els seus números, davant el Manresa al Nou Congost. Pot tenir el plus, doncs el Manresa tampoc ha començat bé. Puja amb -20.

  ALERS

  Tariq Kirksay: Va salvar els mobles del broker la setmana passada i aquesta ja ho tindrà més difícil. Tot i així, segueix sent un valor segur i davant un Blancos de Rueda molt combatiu és fàcil que superi els 30 minuts de joc. Polifacètic i eficient

  Jaycee Carroll: El millor killer d'Europa al meu entendre porta 2 jornades excelses i no seria d'estranyar que perllongués la ratxa. Partit a priori fàcil davant l’UCAM Murcia, d'aquests que els jugadors de l'equip guanyador fan 20 de valoració sense fer aparentment res. Per poc que respongui el seu canell, el tindrem en nombres molt decents.

  Alberto Corbacho: Un altre que les fica que dóna gust. Basa gairebé tota la seva valoració en el seu encert en els triples però està demostrant que no és flor d'un dia, sinó que pot tenir certa regularitat. Partit normal aquesta jornada però més interessant en la següent davant el Cajasol. Més raons: Pujada de broker fàcil i la preuada bandera espanyola.

  Kostas Vasileiadis: Partit dels complicats davant un Unicaja que comença a fer por. Pot ser un partit de pocs punts, per la qual cosa la seva valoració es veuria greument afectada, però també pot ser un partit molt apretat que es decideixi en els tirs lliures, una responsabilitat que el seu equip atorga íntegrament a ell, i a la qual normalment respon.

  PIVOTS

  Ante Tomic: Porto unes setmanes pensant a ficar-lo a l'11, i aquesta, després del seu 32 de la passada, ja no m'he pogut resistir. Més adaptat a la lliga Endesa que Jawai, està aprofitant al màxim les pilotes que rep dels seus bases. Davant l'afeblida defensa interior del Caja Laboral pot fer estralls i fins i tot ser  l’MVP de la jornada.

  Maciej Lampe: Ja venia avisant feia algunes jornades i davant el Reial Madrid va ser el millor del seu equip. Partit difícil davant la gran defensa del Barça, és difícil que tingui el plus però com davant el Madrid, la seva mobilitat posarà en dificultats als seus marcadors. Preu relativament baix i la buscada bandereta espanyola.

  Leo Mainoldi: MVP de la jornada i sensació de tità de la zona davant el Lagun Aro GBC. És un gran rebotador i anota amb facilitat quan se li presenta l'ocasió. Està una mica sol, per la qual cosa obtenir el plus és difícil, però la defensa interior del FIATC Joventut és relativament permissiva i podria tornar a anar-se a 20 fàcilment. Té la bandereta espanyola i puja amb -10.

  Oriol Junyent: Comparteix lloc en el seu equip amb el jugador més car del joc, encara que això no li impedeix seguir valorant molt positivament. El seu mestratge i el seu joc de peus, sumat a la baixa capacitat d'intimidació de les peces interiors del Saragossa (Fontet, Norel, Jones…) fan d'ell una aposta interessant. Bé, això i dues coses més: la bandereta i el -25 que necessita per pujar el 15% de broker.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook