Blog 
El bloc de les mascotes.
RSS - Blog de marcos garcia

L'autor

Blog El bloc de les mascotes. - marcos garcia

marcos garcia

Per saber més: http://mascotapetit.blogspot.com.es/

Sobre aquest blog de Manresa

Al blog de mascotapetit actualitzem informació per mantenir al corrent a persones interessades en els animals, en els seus costums, comportaments, malalties, gustos i caràcter. ...


Arxiu

 • 10
  Febrer
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  La cobaia

  La cobaia

  Se li MOLTS NOMS Coneix amb different: Cobaia, conillet d'Índies, cobayo o cuy. Aquest rosegador és originari de Sud-amèrica i sí que ha popularitzat en Tot El Món Com els animals de Companyia. És un animal, Petit, up to Un Quilo de pes, i Viu Una mitjana d'Entre 4 i 6 anys. Fenc Moltes Races Diferents ENTRE ELLES là cobai de raça Angora peruana de pèl llarg, la Sheltie de pèl llarg del MEDI Però esvalotat, La flaca QUE NO TÉ Res De Pèl I Que No És tan habituals I MOLTES MÉS RACES. És una mascota Fàcil de mantenir. És perfecta Per Els Nens petits ja Que és Molt afectuosa i tranquil · la.
   
  QUÈ FER paràgraf Que No Ens our cobai Tingueu Por?
   
  Les Cobais fill animals espantadissos PER NATURALESA del ja Que en Estat Salvatge TENEN MOLTS depredadors I AIXÒ ELS FA serveis previnguts. Per ESO, Quan adoptem un cobai de Com Una mascota, des de Medi adoptem i la portem a casa la tenim Que Tocar Molt, parlar amb suavitat, acariciar ... AIXÍ A poc a poc si IRA acostumant a nosaltres. Els Primers Dies És Millor no posar-Una caseta a La seva gàbia paràgraf Que No Es amagui de Nosaltres i Ens Vegi contínuament. Els premis Ajuden una cua nn agafi afecte. Hi Premis paràgraf Cobais Però Amb Una rica fruita fresca o verdura Que li donem de menjar directament amb mà also our núms la "ficarem a la butxaca".
   

  Què Mengen les Cobais?
   
  Les Cobais fill Animals herbívors, Per El que SI Alimentació no faltar florerías Un gran APORTACIÓ de fibra. This fibra l'aconsegueixen en seu Majoria gràcies al fenc i Aquest servei ha seu Aliment principal. Sempre fenc Que La seva Dieta completar amb l'ONU Penso de Qualitat a més de fruites i verdures amb fresques enriqueixen Que La seva Dieta en Vitamines i Minerals Essencials bronzejat Com la vitamina C i proporcionen un seu Vegada gran instància de part del LÍQUID Que necessiten diàriament. Hem de recordar que Mai li hem de donar les fruites i verdures just tretes de la nevera Sinó Que Tenen Que ESTAR una temperatura ambient.
  Debén Tenir Sempre Aigua Neta i fresca. La millor Manera de mantenir Així és utilitzar abeuradors d'ampolla, Els Que Tenen sense tub Amb Una boleta a la punta.
  El Menjadora it also recomanable Que compleixi UNES Characteristics. Ha de ser de Un Material pesat, Com ceràmica, paràgraf Que no ho pugui bolcar fàcilment i les parets prou altes COM paràgraf mantenir Apartada el menjar de femta i llit.
  Millor de Si La Gàbia TÉ UNA henera del ja de Medi Cobaia disposarà de fenc fresc pecat QUE TOC I excrements desfets.
   
  Com ha de Ser la gàbia per la meva cobaia?
   
  Per Que La nostra cobai Estigui EL MÉS Còmoda Possible, la gàbia ha Mínim de serveis AQUESTES Mesures: 65cm de llarg de, 35cm d'ample i 30cm d'alt. Són Mesures orientatives paràgraf Només Una cobai. D'Si tenim hem de sumar MÉS COM 30cm quadrats Per cobai.
  Com MÉS GRAN mar la gàbia Molt Millor Que ja podrem col · locar pecat Problema de Tots accessoris de Com Una caseta paràgraf Que dormi tranquil i Est, la menjadora ceràmic, algun complement de Joc de Com Una hamaca ... I MÉS what it Importen tindrà MÉS Espai per moure .
  Encara que li posem la millor de les gàbies our un cobai és necessary de Medi traguem d'Ella diàriament. Són Animals Que Viuen en Llibertat en Territoris Molt extensos i el de limitar El seu Espai 1 gàbia Una Doncs els avorreix Bastant. De Quan la traguem de Sa gàbia ha de ser un lloc una assegurança Fora d'Endolls i cables i si tenim ALTRES Mascotes COM GOSSOS I GATS Sera El millor tenir-los ben vigilats paràgraf Que No Es our cobai esdevingui Aliment d'Altres.
  El millor Lloc On posar seva gàbia és a Un lloc alt, no arran de sòl, paràgraf Que La nostra Cobaia nep VEGEU DES PERSPECTIVA Una Mas elevada i no li donem Tant Por.
  El Consol de la gàbia És Millor Que sigui de Plàstic PERQUÈ MÉS DE MES serveis Molt Fàcil de Netejar i desinfectar evitaràs Que Es Dane les potetes de Com passa amb les gàbies Que Tenen Terra de reixeta. Hem cobrir Sempre amb l'ONU llit Que sigui absorbent i amb el què el cobai this Còmoda. De Podem posar Fenc Que És L'Opció Mas Natural, Però Also fenc al Mercat llits Vegetals especials paràgraf Rosegadors Que fill Una bona alternativa. Es desaconsella posar Diaris PERQUÈ les tintes Que porten tòxiques i serveis poden causar Problemes tombes. El llit de fenc Que canviar al Netejar la gàbia paràgraf Evitar Malalties més de desinfectar amb productes específics paràgraf Això.
   

  Com mantenir un cobai Neta Una?
   
  Podem banyar nostra Cobaia Sempre estafadors xampús especials Rosegadors paràgraf. La Podem banyar amb aigua temperada i xampú Però also amb xampús en sec. Estós fill Molt fàcils d'utilitzar ja Que Vénen En Pols i l'avantatge és que No tenim Que després assecar una our cobai i evitem Que Es pugui refredar.
  Sempre utilitzarem xampús Que siguin desinfectants paràgraf mantenir un cobai our Protegida davant puces, polls, àcars o paparres.
  Els Rosegadors Huelén I La Millor Manera paràgraf ELIMINAR Aquesta olor és Primer Que tasques pendents mantenir la seva gàbia ja our Cobaia limpitas i EN SEGON LLOC AL MERCAT fenc eliminadors de Olors específics paràgraf Rosegadors QUE MOLT Efectius fill.
   
   
  I Per Darrer, COM FER hem amb gust totes les nostres Mascotes, és sense Portar el control Periódico amb el veterinari paràgraf mantenir-la sana i feliç.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook