Blog 
El raspall
RSS - Blog de Francesc Galindo Reyes

L'autor

Blog El raspall - Francesc Galindo Reyes

Francesc Galindo Reyes

Cap Àrea Societat Manresa.


Arxiu

 • 20
  Agost
  2016

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Catalunya Central Les columnes

  La meva generació

   

   

  Hi ha qui s’ha sentit insultat per l’article que vaig fer dissabte passat sobre la discoteca Atangia i, com que no era en absolut l’objectiu, vull deixar meridianament clar que era un local del qual vaig ser client i que jo també m’estimava. Hi vaig conèixer gent molt interessant i m’ho vaig passar francament bé. Jo era (i sóc) un obrer que hi anava els diumenges a la tarda a escoltar música i a passar-m’ho bé perquè trobava que tenia més sabor que altres locals.
  A vegades passa que el que escriu no sap transmetre el que vol fer arribar al lector. Vaig escriure, dissabte, que era un local on es podia conèixer gent més sincera que en altres llocs, que NO hi havia més fantasmes que en altres discos, que «a vegades» s’hi havien produït conflictes, però m’acusen de transmetre una idea de conflicte generalitzat. Hi ha persones que s’han sentit atacades perquè defensen el que va ser Atangia per a Manresa i el que va suposar per a ells mateixos i les seves vides. Va ser bo, es van crear parelles que van donar lloc a famílies felices, i milers de persones guarden records que duren fins a l’actualitat i que encara perduraran molt més temps.
  I per això defensen el local i la seva clientela aferrissadament. Francament, no és de mi de qui cal defensar Atangia. I si he donat aquesta impressió ho lamento molt. Però no és per mi per qui escric aquest segon article, sinó per aquells als quals la primera vegada no vaig saber transmetre que insultar la clientela hauria estat insultar-me a mi mateix. Res més lluny de la meva intenció que insultar tota una generació. La meva.

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook