Blog 
Viatjar amb tren per Europa
RSS - Blog de Joaquin GT

L'autor

Blog Viatjar amb tren per Europa - Joaquin GT

Joaquin GT

"En un món dominat pels avions i vols, potser preferiràs un mitjà de transport més pintoresc, romàntic, còmode, excitant, interessant, més aventurer, o potser en compte de cridar-lo "miedo a volar" vols aportar el teu granit d'arena i contribuir al medi ambient."

Sobre aquest blog de Manresa

M'agrada la tranquil·litat de viatjar amb Tren per Europa.


Arxiu

 • 17
  Març
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Introducció a les rutes amb tren pel sud d'Alemanya (Baden-Württemberg)

  "Alemanya, com un dels països més punters i locomotora econòmica d'Europa, té una de les xarxes ferroviàries més extenses d'Europa, amb més de 40.000 Km de vies, on la mitat d'elles estan electrificades. L'empresa estatal DB (Deutsche Bahn) és la principal proveïdora del servici ferroviari a Alemanya, on destaca el seu servici d'alta velocitat IntercityExpress (ICE3) , trens construïts per Siemens i Bombardier. Estos trens són grans, bonics, confortables i amb molts servicis a bord.

  Comencem un repàs per diferents rutes amb tren en l'Estat federat de Baden-Württemberg, on pretenem donar-vos a conéixer diferents línies ferroviàries típiques, on sobreïxen algunes rutes molt pintoresques, com és el cas de la Línia ferroviària de la Selva Negra, i la Línia Vall de l'Infern. L'Estat federat de Baden-Württemberg, és un dels setze estats federats d'Alemanya cridats Bundesländer (Bundesland en singular) , i està ubicada en el sud-oest del país, formant frontera amb França i Suïssa. En esta zona del país alemany és on estan situats alguns dels més famosos llocs d'Alemanya, com són la Selva Negra (Schwarzwald) , el Jura de Suàbia (Schwäbische Alb) , el llac Constanza.

  Principalment les nostres rutes seran línies ferroviàries, però també inclourem algunes rutes amb cotxe (ja que encara que la xarxa ferroviària és molt extensa, no arriba a alguns llocs i muntanyes) com la Ruta panoràmica de la Selva Negra (de Waldkirch a Sankt Peter per la muntanya de Kandel o Ruta 6) o la Ruta per l'Alta Selva Negra (passant pel llac Mummel) .

  Estes són les nostres principals rutes amb tren i cotxe:

  1-Línia ferroviària de l'Alt Rin: Konstanz - Basilea (Basel Bad Bf) .

  2-Línia ferroviària de la Vall del Wiese.

  3-Línia de la Vall del Rin (Rheintalbahn).

  etc.,

  Més informació en: Rutes amb tren per Alemanya.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook