Blog 
Viatjar amb tren per Europa
RSS - Blog de Joaquin GT

L'autor

Blog Viatjar amb tren per Europa - Joaquin GT

Joaquin GT

"En un món dominat pels avions i vols, potser preferiràs un mitjà de transport més pintoresc, romàntic, còmode, excitant, interessant, més aventurer, o potser en compte de cridar-lo "miedo a volar" vols aportar el teu granit d'arena i contribuir al medi ambient."

Sobre aquest blog de Manresa

M'agrada la tranquil·litat de viatjar amb Tren per Europa.


Arxiu

 • 01
  Maig
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Línia ferroviària de la Vall del Wiese

   La línia ferroviària de la Vall del Wiese (en alemany Wiesentalbahn) , és una línia principal de la regió alemanya de Baden-Württemberg, electrificada i amb una longitud de 27,2 Km, en el triangle format al voltant de la ciutat de Basilea pels tres països d'Alemanya, França i Suïssa. La via, que transita paral·lela al riu Wiese (important afluent del Rin) , connecta la ciutat de Basilea, en concret l'estació de "Basel Badischer Bahnhof" amb la ciutat alemanya de Zell im Wiesental.


  (en roig Basel - Zell) 

  Esta línia ferroviària que és propietat de l'empresa estatal alemanya DB (Deutsche Bahn) , és gestionada i "operada" des de 2003 per la dita companyia alemanya i per la suïssa SBB (en concret a través de la línia S6 del tren regional de Basilea o S-Bahn) . Des de l'any 2004, la línia va ser duplicada entre Stetten i Steinen, i connectada a la ciutat de Weil am Rhein a través de la línia S5. La dita línia ferroviària de 4,8 Km se la coneix com Gartenbahn. Ciutats a visitar: Weil am Rhein, Haltingen, Lörrach, i Zell im Wiesental.

  Més info:Línia Vall del Wiese 


  (Estació de Lörrach)

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook