Vols venir a la festa d'entrega dels Premis Regió7?

El diari convida els lectors a assistir a la gala dels seus guardons | Les entrades són gratuïtes i limitades

David Martell i Ariadna Guitart van fer un número de dansa i música en la gala de l'any passat

David Martell i Ariadna Guitart van fer un número de dansa i música en la gala de l'any passat

Redacció

El Teatre Kursaal de Manresa acollirà el 23 de novembre l'acte de lliurament dels Premis Regió7 2021, una festa on els lectors estan convidats a assistir-hi. Els interessats poden reservar la seva entrada de forma gratuïta i abans que s'acabin fent clic en aquest enllaç.

L'entrega dels guardons, que començarà a les 8 del vespre, és un reconeixement al talent, el compromís social i l’esperit emprenedor de les comarques de la Catalunya Central. Enguany, se celebra la 21 edició dels premis i hi assistirà, novament, una àmplia representació del món polític i cívic de l’àmbit de Regió7.

Es lliuraran els premis Ambaixador, Empresa, Esports, Cultures, Comunicació, Actius Socials i Ciència i Tecnologia.

Enguany han format el jurat Gonçal Mazcuñán, Valentí Martínez, Josep Maria Descals, Albert Cots, Àngels Freixanet, Delfina Corzán, Ramon Segués, Anna Solsona, Fèlix Noguera, Xavier Obradors, Enric Martí, Jordi Molet i Marc Marcè, tots membres del Consell Assessor. El jurat ha valorat una relació de candidats elaborada pels responsables de la redacció del diari i per les entitats que han volgut participar en el procés.

Al marge, es lliurarà també el premi Tendències, que reconeix una promesa del món de la cultura i que té un jurat propi.

Els respectius veredictes es publicaran la setmana abans de la celebració de l’acte.