El Teatre Kursaal de Manresa acollirà el 23 de novembre l'acte de lliurament dels Premis Regió7 2021, una festa on els lectors estan convidats a assistir-hi. Els interessats poden reservar la seva entrada de forma gratuïta i abans que s'acabin fent clic en aquest enllaç.

L'entrega dels guardons, que començarà a les 8 del vespre, és un reconeixement al talent, el compromís social i l’esperit emprenedor de les comarques de la Catalunya Central. Enguany, se celebra la 21 edició dels premis i hi assistirà, novament, una àmplia representació del món polític i cívic de l’àmbit de Regió7.

Es lliuraran els premis Ambaixador, Empresa, Esports, Cultures, Comunicació, Actius Socials i Ciència i Tecnologia.

Enguany han format el jurat Gonçal Mazcuñán, Valentí Martínez, Josep Maria Descals, Albert Cots, Àngels Freixanet, Delfina Corzán, Ramon Segués, Anna Solsona, Fèlix Noguera, Xavier Obradors, Enric Martí, Jordi Molet i Marc Marcè, tots membres del Consell Assessor. El jurat ha valorat una relació de candidats elaborada pels responsables de la redacció del diari i per les entitats que han volgut participar en el procés.

Al marge, es lliurarà també el premi Tendències, que reconeix una promesa del món de la cultura i que té un jurat propi.

Els respectius veredictes es publicaran la setmana abans de la celebració de l’acte.