El grup manresà Puput ha presentat 'Faws', el primer avançament del nou treball de la banda. El veterà quartet defineix el nou single com un "so orgànic i punyent" amb "bases demolidores i unes melodies que desafien la gravetat" que conformen una "envolvent teranyina d'emocions".

El grup format per Jordi Portabella, Lluís Coll, Marc Torregrosa i Juanjo Muñoz, editarà el seu quart disc el día 10 d'octubre amb el segell independent barceloní Aloud. Un treball format per 10 noves cançons composades i gravades a foc lent durant els darrers 3 anys, i produit per Borja Perez. La prevenda del disc, amb una edición limitada, s'ha obert aquest dimarts.

Així mateix, i despres d'haver-lo preestrenat en directe a l'edició d'enguany del FABA de Manresa, la banda ha anunciat les tres primeres dates oficials de presentació del disc. Puput presentarà el seu treball a l'AMFest Ecobert el 14 d'octubre a Barcelona. El 18 de novembre ho farà a La bastida del Rec a Igualada i el 19 de novembre al Jazz Cava de Vic.