Els manresans Puput estrenen 'Faws', el primer avançament del seu quart disc

El grup editarà el treball el 10 d'octubre amb el segell independent Aloud

El grup manresà 'Puput' en directe

El grup manresà 'Puput' en directe / arxiu

Redacció

El grup manresà Puput ha presentat 'Faws', el primer avançament del nou treball de la banda. El veterà quartet defineix el nou single com un "so orgànic i punyent" amb "bases demolidores i unes melodies que desafien la gravetat" que conformen una "envolvent teranyina d'emocions".

El grup format per Jordi Portabella, Lluís Coll, Marc Torregrosa i Juanjo Muñoz, editarà el seu quart disc el día 10 d'octubre amb el segell independent barceloní Aloud. Un treball format per 10 noves cançons composades i gravades a foc lent durant els darrers 3 anys, i produit per Borja Perez. La prevenda del disc, amb una edición limitada, s'ha obert aquest dimarts.

Així mateix, i despres d'haver-lo preestrenat en directe a l'edició d'enguany del FABA de Manresa, la banda ha anunciat les tres primeres dates oficials de presentació del disc. Puput presentarà el seu treball a l'AMFest Ecobert el 14 d'octubre a Barcelona. El 18 de novembre ho farà a La bastida del Rec a Igualada i el 19 de novembre al Jazz Cava de Vic.