Oques Grasses publicaran el nou disc a la primavera de 2024

El grup també farà una gira per festivals de Catalunya, País Valencià, Balears i Madrid

Actuació d'Oques Grasses al Palau Sant Jordi el 28 de gener del 2023

Actuació d'Oques Grasses al Palau Sant Jordi el 28 de gener del 2023 / Gemma Sánchez

ACN

Oques Grasses publicaran el nou disc a la primavera de 2024, un àlbum que estan enregistrant aquests dies. El grup també ha anunciat, a les seves xarxes, la gira de presentació del disc passarà per festivals de Catalunya, País Valencià, Balears i Madrid. A banda dels discos d’or per ‘Fans del sol’ i ‘A tope amb la vida’, el grup acaba d’aconseguir un disc de platí per la cançó ‘La gent que estimo’, que equival a la venda de 60.000 unitats. Els osonencs es van acomiadar dels escenaris a principis de 2023 amb un concert al Palau Sant Jordi que van veure 18.400 persones.

Obriran la gira a la demarcació de Tarragona el 20 d’abril, en un espai que es donarà a conèixer pròximament. El 27 d’abril estrenaran un nou escenari del Festival Strenes de Girona, el Palau de Fires i el 25 de maig actuaran al País Valencià. Oques Grasses actuaran l’1 de juny al Sensenom Festival de Palma de Mallorca; el 14 de juny, al Cabró Rock de Vic; el 22 de juny, al Calafell Beach Festival de Calafell; el 6 de juliol, al Canet Rock de Canet de Mar; el 12 de juliol, al Pirata Beach Festival i el 13 de juliol, al Festival Cruïlla de Barcelona. La gira seguirà el 27 de juliol a l’Empordà Music Festival de La Bisbal d’Empordà i 4 d’agost, al Festival Sons del Món de Roses. La banda actuarà el 4 d’octubre a Madrid.

Els osonencs es van acomiadar dels escenaris a principis de 2023 amb un concert al Palau Sant Jordi que van veure 18.400 persones, una xifra que va significar el rècord d'assistència al recinte. En la seva trajectòria ha rebut guardons i discos d'or, sobretot des que van publicar el 2019 ‘Fans del Sol’ i posteriorment, el 2021, ‘A tope amb la vida’, que conté cançons com ‘La gent que estimo’, que ja és disc de platí.