The Tyets, Álvaro de Luna, Luz Casal, Joan Dausà i Taburete, primers confirmats al Summerfest 2024

La inauguració anirà a càrrec el 17 d'agost d'Álvaro de Luna, que protagonitzarà una nit en què es podrà veure també la banda asturiana Marlon

Concert de The Tyets a Manresa

Concert de The Tyets a Manresa / arxiu

EFE

 Els artistes Álvaro de Luna, Luz Casal Joan Dausà i els grups The Tyets i Taburete conformen els primers noms anunciats del cartell del festival Occident Summerfest 2024, que tindrà lloc a l'agost a Puigcerdà (Cerdanya). La inauguració anirà a càrrec el 17 d'agost d'Álvaro de Luna, que protagonitzarà una nit en què es podrà veure també la banda asturiana Marlon.

Tots dos projectes coincideixen en el tema 'Olvidé olvidarte', l'èxit del qual l'ha portat a ser nominat en la categoria de Millor Col·laboració als premis LOS40 Music Awards.

El 20 d'agost serà el dia de The Tyets, que presentaran el segon disc, 'Èpic Solete', i, l'endemà, serà el torn de Luz Casal.

Joan Dausà actuarà el 23 d'agost i, el dia 24, ho farà Taburete, que ja va esgotar entrades en les dues anteriors edicions de l'Occident Summerfest.

El president del Grup Clipper's, Juli Guiu, que organitza aquest festival, ha expressat la seva satisfacció per anunciar "aquests primers cinc artistes".