La Innocentada arrenca amb bon peu i rialles al Conservatori de Manresa

L'obra "Sobrerroka 13" es continuarà representant aquest cap de setmana i el següent amb un total de sis funcions

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

La 67a edició de la Innocentada s'ha estrenat aquest divendres amb 250 espectadors al Teatre Conservatori de Manresa, en una vetllada que ha certificat el to humorístic amb que es presentava a la prèvia la tradicional farsa que se celebra anualment a la ciutat. Sobrerroka 13 és el títol d’una peça escrita per Carles Claret i Agustí Franch i dirigida per Jordi Gener i, en l’àmbit coreogràfic, Ariadna Guitart, que encara té cinc funcions pendents pels propers dies.

La Innocentada tornarà a pujar el teló aquest dissabte a les 20.30 h i el diumenge a les 18 h. La setmana vinent repetirà horaris: divendres 26 i dissabte 27 de gener a les 20.30 h, i diumenge 28 de gener a les 18 h.

Concebuda en clau còmica, la Innocentada d’enguany presenta una comunitat de veïns a la que hi arriba una parella d’okupes. Una veïna gelosa del pis on s’instal·len, perquè el vol ella per fer-se un dúplex, intentarà convèncer els altres inquilins, en un pugna plena de situacions hilarants i un bon grapat de referències manresanes.