Jordi Wild publica nou llibre: de l'autoajuda al 'true crime'

El youtuber manresà presenta «Anatomía del Mal», una obra que reflexiona sobre el concepte del mal a través de l'anàlisi de vuit crims reals

Alba Díaz

Alba Díaz

Es va llicenciar en psicologia i, tot i que mai ha exercit la professió, Jordi Carrillo (Jordi Wild a les xarxes) sempre ha compartit el seu interès pel funcionament de la ment humana als seus canals de YouTube (El Rincón de Giorgio i The Wild Project), on fa anys que publica vídeos parlant de casos d'assassinats reals d'allò més escabrosos i virals.

Ara, el manresà ha anunciat la publicació, el pròxim 14 de març, d'Anatomía del mal: 8 crímenes que te harán perder la fe en la humanidad (Somos B), un true crime en el qual analitza el concepte del mal a través de "casos que mai he explicat" al canal, que parlen d`"assassins en sèrie, psicòpates que busquen fama, rebutjats socials, nens que torturen per plaer, enveja convertida en matança, bruixeria i rituals satànics".

Es tracta de la segona publicació de Carrillo. La primera, publicada a finals del 2022 sota el títol d'Así es la puta vida: el libro de anti-autoayuda, el manresà compartia la seva visió pragmàtica de la vida a través d'un anàlisi de la societat actual, i del seu camí cap a l'èxit. Des que va començar a crear contingut a les xarxes, el 2013, Carrillo ha aconseguit una comunitat de més de 16,7 milions de subscriptors a YouTube.

Pròxim projecte: un videojoc de terror

Entre els futurs projectes del youtuber, que el 9 de febrer va celebrar la segona edició del torneig de lluita Dogfight Wild Tournament, també hi ha la creació d'un videojoc de terror. El joc sortirà al mercat durant la tardor del 2024 i busca ser "un dels més terrorífics que mai s'ha fet".