El manresà Jordi Wild posa data a la segona edició del seu torneig de lluita i les entrades s'esgoten en 24 hores

El Dogfight Wild Tournament se celebrarà el pròxim 9 de febrer al Tarraco Arena de Tarragona

L'emissió de l'esdeveniment, que l'any passat va aplegar un milió d'espectadors, es tornarà a retransmetre a través de YouTube

El manresà Jordi Carrillo amb una samarreta promocional del torneig de boxa

El manresà Jordi Carrillo amb una samarreta promocional del torneig de boxa / Instagram @jordiwild8

Alba Díaz

Alba Díaz

Jordi Carrillo, conegut a les xarxes com a Jordi Wild, celebrarà un nou torneig del Dogfight Wild Tournament el febrer del 2024. Després de l'èxit de la primera edició de la competició de lluita del manresà, que va reunir més d'un milió d'espectadors únics a YouTube, Carrillo ha decidit organitzar una segona edició, que tindrà lloc el pròxim 9 de febrer al Tarraco Arena de Tarragona. Les entrades per a l'esdeveniment esportiu han quedat exhaurides en menys de 24 hores.

Els passis per assistir al torneig costaven 30 euros (els més barats) i 100 euros (els més cars) amb un meet and greet inclòs, per conèixer al youtuber manresà. Segons ha explicat Carrillo a través del seu perfil a X, abans Twitter, "esperava omplir, però no tan ràpid". El youtuber té previst posar més entrades a la venda en els pròxims dies davant l'alta demanda.

La primera edició de l'esdeveniment es va celebrar el passat 17 de febrer a la Catalunya central. Enguany, el torneig fa un canvi d'ubicació i es trasllada al Tarraco Arena. L'essència del projecte, però, no es perd. Es tracta d'un torneig de lluita professional a l'estil "Fight Club" ("El Club de la Lluita" en català) que inclou les modalitats de combat MMA, Bare Knuckle, Muerte Súbita, Last Survivor, 3vs1, Doble Impacte i No Rules Fight, entre altres.

Carrillo encara no ha fet públics els noms dels lluitadors que participaran en l'edició del 2024. La competició es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del mateix manresà, anomenat "El Rincón de Giorgio".

Tots els combats de la primera edició encara es poden recuperar al canal oficial de la competició, DWT - Dogfight Wild Tournament, que compta amb 190.000 seguidors.

Un projecte de 200.000 euros

En un episodi del pòdcast The Wild Project, que dirigeix i presenta el manresà, Carrillo va confessar que havia posat "200.000 euros de la meva pròpia butxaca" per organitzar el primer torneig, ja que no va disposar de la col·laboració de cap marca. Tot i que per a la pròxima edició assegura que ja ha rebut algunes ofertes de col·laboracions, encara no han trascendit els detalls de l'esdeveniment, més enllà de la data i la localització.

@jordiwild ¿CUÁNTO DINERO LE HA COSTADO A JORDI WILD EL DOGFIGHT WILD TOURNAMENT? - TWP192 #thewildproject #jordiwild #dogfightwildtournament #dwt #twp #dinero ♬ sonido original - The Wild Project

TEMES