Eufòria Campus, tot sobre les colònies d'estiu de TV3: inscripcions, dates i activitats

Seran set dies intensos de classes de veu, coreografia, interpretació i tallers de maquillatge i escenografia

Miki Núñez presenta Eufòria amb Marta Torné

Miki Núñez presenta Eufòria amb Marta Torné / CCMA

Redacció

L'èxit d'Eufòria, el programa de cant de TV3, ha dut la cadena pública catalana a organitzar aquest estiu l'Eufòria Campus per a infants. Les inscripcions, que ja estan obertes, es limitaran a 290 places. Seran set dies intensos de classes de veu, coreografia, interpretació i tallers de maquillatge i escenografia, entre d’altres, amb masterclass dirigides per membres del programa, una gala final amb els pares i la visita de cares conegudes d'Eufòria.

Quan tindrà lloc l'Eufòria Campus?

La iniciativa de TV3 es farà entre les dues primeres setmanes de juliol.

  • Hi haurà un primer torn de 145 places, del 2 al 8 de juliol
  • I un segon torn de 145 places més, del 9 al 15 de juliol

On es farà el campus?

El campus es durà a terme al complex lúdic i esportiu d'El Collell, situat entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany. Unes grans instal·lacions enmig d'un paratge natural i amb un equip humà amb més de 20 anys d'experiència al sector, organitzant colònies escolars, colònies d'estiu, campus esportius, grans esdeveniments i tot tipus d'estades.

Una actuació de la primera edició d' "Eufòria"

Una actuació de la primera edició d' "Eufòria" / CCMA

Cal saber cantar per apuntar-s'hi?

Segons TV3, tots els infants que participin de l'"Eufòria Campus" aprendran sobre diferents aspectes del món de l'espectacle, des de cant i interpretació fins a maquillatge o escenografia, a través de classes acadèmiques i activitats lúdiques, un càsting a l'inici de l'experiència i una gala final on es lluiran davant dels pares.

Per a participar en el campus no calen coneixement previs de cap de les disciplines. Un equip de professionals del món del cant, la coreografia i la interpretació dirigiran les classes i tallers juntament amb un equip de monitoratge, que estarà, acompanyarà i tutelarà els participants les 24 hores.

A més, també gaudiran de Masterclass dels coachs del programa i de la visita d'Eufòrics.

Com fer la inscripció a l'Eufòria Campus?

Els presentadors Marta Torné i Miki Núñez van obrir durant l'emissió del programa de divendres passat les inscripcions per a 290 places. Els interessats en participar-hi s'han d'inscriure en aquest enllaç