Vols saber què ha passat amb Paloma López? La primera hostessa de "La Ruleta de la Suerte"

Va abandonar el programa el 2015 per buscar nous horitzons professionals, ho haurà aconseguit?

"La Ruleta de la Suerte"

"La Ruleta de la Suerte" / Instagram

Valeria Montero

"La Ruleta de la Suerte" és un dels programes més vistos arreu d'Espanya per la simpatia que té el seu presentador, Jorge Fernández i la seva hostessa. Un programa familiar on és molt important ser ràpid, tenir un bon coneixement de la llengua i la cultura per tal d'arribar a fer un bon pot. El programa fa 17 anys que es va començar a retransmetre a Antena 3 amb el mateix presentador. Però no podem dir el mateix de l'hostessa, ja que l'han canviat en alguna ocasió. T'agradaria saber que va passar amb Paloma López? T'expliquem on està i què ha fet fins ara.

El concurs, que va arribar a Espanya de la mà de la cadena d'Atresmedia en ple anys noranta. Va ser l'aposta espanyola del clàssic nord-americà The Wheel of Fortune, un concurs en què els concursants han d'estirar la ruleta per aconseguir acumular premis i diners a mesura que intenten destapar el panell amb l'endevinalla amagada. Tot i això, "La Ruleta de la Suerte" va acabar en mans de Telecinco al llarg de quatre anys, fins al 1997. El 2006, Antena 3 va tornar a fitxar la que va ser una de les seves primeres emissions amb el rostre d'un jove presentador que ha envellit a mesura que el seu concurs es modernitza.

Al costat de Jorge Fernández va pujar al vaixell Paloma López. "La Ruleta de la Suerte" compta amb una figura força característica que s'encarrega de destapar lletra per lletra el panell: l'hostessa. López ocupava programa rere programa el seu lloc a peu de panell per desenvolupar-se àgil entre les lletres al compàs de la pantalla digital, que en realitat volteja els números pel seu compte.

L'hostessa es va consolidar com una figura fonamental del programa fins que el 2015 donava una trista notícia als seus seguidors: abandonava el programa. La notícia saltava el 19 de desembre de 2014 i la justificació va ser la cerca de nous horitzons professionals. L'últim programa de Paloma López al capdavant del concurs es va emetre el 21 de gener i va comptar amb un comiat molt emotiu que va deixar veure l'estretíssima relació entre el presentador i la treballadora: "Moltíssimes gràcies per tot el suport que m'heu donat sempre i espero haver-vos divertit i que ho hàgiu passat bé amb els meus acudits ximples i les meves pallassades. Ho he fet el millor que he pogut i em veureu en algun costat".

Vuit anys han passat des d'aquell comiat en què Joaquín Padilla irrompia a plató amb un ram de flors i un cartell signat per tot el seu equip. "No podia pensar mai en aquests nou anys que em podia tocar una companya com ella", s'acomiadava el presentador, just abans de rebre un petó de la seva, fins aquell moment, companya de plató.

Paloma López i la faceta d'actriu

Laura Moure va arribar per ocupar el lloc de Paloma López, que va volar a la recerca de noves oportunitats al món de l'actuació. Fa un parell d'anys, recordava els seus moments al programa anunciant el seu retrobament amb Jorge Fernández, amb qui va viure moments de tota mena dins aquest.

Ara continua amb el seu pas pel món de l'actuació participant en pel·lícules, sèries i curts, com l'últim que ha protagonitzat, 'La Cremallera'. Aquesta producció la va fer guanyadora del premi a millor actriu al "Hollywood World Film Festival" de l'Índia i d'un altre premi a Mumbai.

Paloma López

Paloma López / Instagram

Els premis també li arriben en l'àmbit nacional; per aquest mateix projecte es va endur "el Claqueta Emérita de Badajoz".

No només això. López aprofita els seus dots davant la càmera per pujar algun vídeo d'un to més humorístic al seu compte d'Instagram i, fins i tot, es llueix com a model en alguna sessió de fotos.