«Dime» de la surienca Beth Rodergas, tema escollit per obrir la gala 3 d'Operación Triunfo

La versió dels concursants del programa musical es podrà veure l'11 de desembre a partir de les 22 hores a través d'Amazon Prime Video

Els concursants d'OT 2023 durant el repartiment de temes per la gala 3

Els concursants d'OT 2023 durant el repartiment de temes per la gala 3 / Youtube / Prime Video

Alba Díaz

Alba Díaz

Els quinze concursants de l'academia d'Operación Triunfo 2023 obriran la gala de l'11 de desembre cantant l'històric tema de la cantant surienca Beth Rodergas, Díme. L'elecció de la cançó s'ha donat a conèixer aquest dimarts durant el repartiment de temes de la gala 3. La directora del programa musical Noemí Galera ha justificat l'elecció dient que "aquest any es compleixen els 20 anys del llançament de la cançó".

A principis de maig, RTVE Play va estrenar el documental Dime, historia de una canción, on l'artista bagenca explicava quina era la seva relació amb l'icònic tema amb el qual va representar Espanya l'any 2003 al festival d'Eurovisió després de sortir aquell mateix any de l'acadèmia d'Operación Triunfo com a finalista.

L'actuació dels actuals concursants del xou musical es podrà veure en directe el pròxim dilluns 11 de desembre a partir de les 22 hores a través d'Amazon Prime Video.