ProManresa arrenca el mes de setembre amb propostes formatives presencials i online

L'Agència de Desenvolupament Local de la ciutat ofereix formació per a l’ocupabilitat de les persones i l’emprenedoria

Logo de l'Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manresa

Logo de l'Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manresa / Arxiu/ProManresa

Redacció

ProManresa, l'Agència de Desenvolupament Local de la ciutat, ofereix formació per a l’ocupabilitat de les persones i l’emprenedoria, i arrenca el mes de setembre amb tres propostes formatives, presencials i online, del conjunt de 25 que ha programat per a la tardor. N’hi ha dues de presencials i una online, juntament amb una formació específica per a persones emprenedores. 

Pel que fa a la proposta online, «Com trobar la nostra empresa ideal?», tindrà lloc el dimecres 20 de setembre de 10.00 h a 11.00 h. En aquest taller es donarà a conèixer el programa Reempresa per dotar els emprenedors/es d'una eina més per començar un projecte empresarial. Les persones emprenedores podran buscar i identificar quina seria la seva empresa ideal i podran dur a terme una recerca a través del Marketplace. ProEmpresa ofereix un servei d'intermediació a través d'aquest mateix programa entre empresaris que volen cedir la seva empresa, per motiu de jubilació, malaltia, trasllat o altres, i emprenedors que volen adquirir una empresa en funcionament.

Quant al format presencial, s’ofereix «Millora la teva capacitat de comunicar i vendre amb el model Bridge», que es farà el dijous 21 de setembre de 9.30 h a 13.30 h. Es tracta d’una sessió d'autoconeixement personal, per aplicar-lo al món empresarial i d'emprenedoria on es treballarà el model Bridge, que és una eina que mesura les funcions mentals en general i les característiques psíquiques de les persones en particular, i permet descobrir l'estil de comportament de cada persona. Així doncs, aconseguint comprendre les altres persones, es disposarà d'una eina molt poderosa per a millorar les relacions interpersonals i així aconseguir comunicar i vendre d'una forma més efectiva.

L’altra proposta presencial és «Converteix visitants en seguidors a Instagram», el dimarts 26 de setembre i dijous 28 de setembre de 9.00 h a 14.00 h. En aquesta formació es donaran a conèixer diferents estratègies per augmentar la visibilitat de les marques a Instagram, per tal que les visites dels usuaris esdevinguin futurs seguidors. Es treballaran temàtiques com construir una biografia atractiva, crear contingut de manera estratègica, la importància de crear contingut cada dia, anàlisi completa d'un perfil a Instagram, entre d’altres.

La formació específica per a persones emprenedores es concreta en «Comença a emprendre», una setmana en format presencial i l'altra online (alternativament); «El pla d'empresa» on-line; «Avalua la teva idea empresarial», online, i «Finançament i ajuts per a persones emprenedores», on-line. 

El formulari d'inscripció és únic i s’hi poden marcar els diferents cursos o curs en què se s’estigui interessat i formalitzar la inscripció, segons informa ProManresa.

La formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Manresa.