El turisme rural de la Catalunya Central frega el 90% d'ocupació pel pont de la Puríssima

"La valoració és ben positiva, estem molt satisfets", ha afirmat Oriol Baños, de l'Associació d'Agroturisme del Berguedà

ACN

El turisme rural de la Catalunya Central ha superat les expectatives i ha fregat el 90% d'ocupació pel pont de la Puríssima. "La nostra previsió era d'un 85%, però ha pujat gràcies a les bones xifres de divendres, dissabte i diumenge", ha explicat el president de l'Associació d'Agroturisme del Berguedà, Oriol Baños.

"La gran majoria de gent ha provingut de Catalunya, especialment de l'àrea metropolitana de Barcelona", ha precisat Baños, que ha fet una valoració "molt positiva" d'aquest pont de la Puríssima després d'un estiu amb xifres més discretes. "Ja tornem a estar en xifres habituals per a l'època. L'ocupació s'ha recuperat clarament aquesta tardor", ha confirmat el president de l'Associació d'Agroturisme del Berguedà.

A l'Alta Anoia, la majoria de cases de turisme rural també han posat el cartell de complet. Pel que fa a Montserrat, la principal atracció turística de la Catalunya Central, l'ocupació ha estat del 90% a les cel·les, i del 50% a l'Hotel Abat Cisneros.